Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek faszák már....friss gépek

és ezekért se akarnak adni rendes pénzt mostanában......akkor a 20 éves szutykokért miért akarnak sokszázezreket
Igen, és a Gas Gas is 2004-es
meg egy nagyhoz is

neked 2004-es az exc-d?
Jáááj, két hét múlva keddre írják Mondjuk jövő hét vasárnap +8...az már több, mint tökéletes
ja és sutyerák új exc-jét gondoltam összehasonlítani ezzel az öreg masinával..
beszarnál ott lenne mindkét modell és csinálhatnál egy összehasonlitó tesztet...egyből tudnád mit fejlődtek a lovak....meg azt is hogy miről beszélek
Jövő hét keddre +10 fokot írnak, az már elég jó idő egy kis motorozáshoz
hát azt hogy minden évben apró változtatások történnek a motorokon ....nem kevés pénzt és tapasztalatot beleölnek a gyártók....
pl. olyanok miatt, hogy erős legyen de ne érezd fárasztónak , egyenletesen adja az erejét lehetőleg már alul sokat....futóműve legyen jó mindkét szélsőséget tudja, legyen vezethető...meg mindene jó legyen mondjuk az enduróra vagy a crossra....

nagyjából ezekre a finomságokra értem...
és ha kipróbáltad pl. az én 525 ömet azzal sokkal könnyebb menni mint pl.a te kisebb suziddal....
és itt nem arra gondoltam hogy felmegy-e erőből vagy sem....
vezethetetlen alatt mit értesz?

hogy körbedícsérte a csávó....felkiáltójelekkel meg mindenféle mókusvakító trükk.....

piszkafa marzocchi telóját fényezi..
miért nem írta oda hogy megbízhatatlan amal sem gyújtás ...szemétrakás dellorto karburátor meg vezethetetlen motor és csak 14 éves idén kap személyi igazolványt.....viszont használt
Pedig jó lenne, ha elvinné valaki...kellene a supermoto szettre venni két slick gumit meg egy láncot...
Válság van...300 ezres ajánlatot kaptam valamelyik nap....
Üdvözlet
aha

veled mi ? eladtad az exc-t már? vagy a válság ? nekem is van vagy tíz saját és nem csörög rájuk a telefonom, hogy elvinnék
Mi a helyzet mostanában? Olvastam, hogy új házba szeretnél költözni...nem fér már el a sok rossz motor a garázsban?
amúgy szewa all
akkor is jó hangja van....
andriskám én is minden jót kívánok ....
persze, hogy fogunk együtt motorozni még......mondjuk ennek alapfeltétele, hogy megtanulj végre motorozni már öreg fejedre

amúgy úgy néz ki ma arramegyek ...majd hívlak előtte....
Akkor úgy mondom, hogy nyár óta nem változtattam semmi a karburáláson
hidegben nem rosszabb a helyzet ...hanem jobb mint melegben...a hideg levegő fizikája miatt

de ezt ötödikben tanultuk le nem írom mégegyszer

persze az optimális (évszak- napszak- hőmérséklet- tengerszint feletti magasság)karburálás az alap csak akkor beszélhetünk bármiről is
Jó re GG elt! Andris! Teljes szívből kívánom, hogy összejöjjön Neked a kinti élet, vigyázz magadra és a családodra!
Akkor elbúcsúzok én is
Andris vigyáz magadra, de úgy, hogy idén még szeretnélek megkergetni motorozás közben Kívánom, hogy jöjjön össze minden amit szeretnél!
Jah és Maradj Szobatiszta!
na jóreggelt. este már nem írtam,kidőltem...most pedig megyek melózni...Andris ha már nem beszélnénk este,akkor jó utat,vigyázz magadra,de úgyis beszélünk majd ha kint leszel!
Arany lehet? Most ijedttem fel.
Na ellépek lefeküdni,további szép estét mindenkinek
hellosztok,jóéjt