Túrót vagyok tele...csak elég jó áron megkaptam annak idején Lacitól az SG-1-est (bolti ár 2/3-áért )...és nekem nem kell kétévente cserélni, a mostani is 4. éve bírja...még talpat se kellett cserélni rajta pedig eleinte SM-ra is vasalás nélkül használtam...amúgy van már nagyon fasza Gaerne 70e körül is...
ezt meg úgy oldom meg ,hogy nem megyek vissza semmiért babonából
eddig visszamentem mentő hozott mindíg vagy beállt a gépem....
a feketemacska is ugyanilyen nálam ....soha nem megyek tovább ha átmegy előttem...még autópályán is képes vagyok bármire 150 nél inkább megfordulok kézifékkel vagy bármi akármi de tovább nem megyek
mondjuk az tény ha valamiért vissza kell mennem itthon a házba akkor a kutyáim elég gyanakodva szoktak méregetni,,,
- hogy ez meg mit nyikorog itt, az elöbb még semmi baja nem volt,,
de eddig még nem támadtak rá a csizmámra ugyhogy semmi gáz,,
háááát ja ...de amúgy jó csizma ...marhadrága alpinestarsnak pont fele ennyi idő kellett és teljesen átszakadt a a talpa....
a régebbi oxstarom az jobban bírta talpügyileg de az szarabb volt mástekinteteben
vennék ismét ilyet...lehet veszek is ...de egyszer még 5 ezret megéri rákölteni....utána meg úgyis ellehet dobni....de nagyon kényelmes...
meg nekem tartalmaz ez a csizma egy frontális ütközést is és beszorult a balos a két blokk közé.....azonkívül ezzel egy centiméter kirándulás se volt ...szigorúan szopásenduró.....
ami még nagyon komoly csizmám volt az a sidi .....az nem volt belsőcsizmás de a legkényelmesebb volt a simák közül ami valaha volt a lábamon....tartós is volt.....
amúgy elég köcsög tesztelőnek számítok mindentekintetben...egy hibáját látom eddig , hogy lehetne picit alacsonyabb az orr része ...ez csak azoknak tűnt fel akik motoroztak vele.....ez elején míg megszoktam eredményezett néhány üreset a felmenők legszopósabb részénél.....a nyikorgást meg úgy oldom meg , hogy reggel mikor tankolok az ablakmosószivaccsal a kúton paskolok rá samponos vízből az oldalára a csuklóknál ez hétvégére megoldja a nyüsszögését...ezt leszámítva teljesen jó cucc
andriskám úgy szervezd, hogy most indulok a dolgomra ..és ebéd környékén vagy picivel utána már szabad vagyok és ütközhetünk...csak csörgess meg előtte kicsivel lécci és előkerülök ma nincs itt az alkalmazottam&versenyszerelőm ezért több a program ismét szabadulóművészt kell alakítanom...de ez a mi dolgunkat nem zavarja
kicsit később azért felhívlak én pontosítani amikor már látom a végét
Én megvagyok köszön...!
Nem akarom eladni,csak gondoltam,hogy ha valaki 600 fölött el akarja vinni,akkor vigye
Vigyázz,mert szavadon foglak! tehát akkor júniusban közös motorozás
eddig visszamentem mentő hozott mindíg vagy beállt a gépem....
a feketemacska is ugyanilyen nálam ....soha nem megyek tovább ha átmegy előttem...még autópályán is képes vagyok bármire 150 nél inkább megfordulok kézifékkel vagy bármi akármi de tovább nem megyek
persze hogy én is elfogadnék egyet de nekem nem jutott osztályrészül a szerencse ,hogy ilyen drága csizmákat dobáljak el kétévente
hiába danikám te módos vagy.......nem tudom, hogy még bátorkodhatlak -e barátomnak szólítani
- hogy ez meg mit nyikorog itt, az elöbb még semmi baja nem volt,,
de eddig még nem támadtak rá a csizmámra ugyhogy semmi gáz,,
én a nyikorgást ugy oldom meg hogy nem hallom menet közben,,,
a régebbi oxstarom az jobban bírta talpügyileg de az szarabb volt mástekinteteben
vennék ismét ilyet...lehet veszek is ...de egyszer még 5 ezret megéri rákölteni....utána meg úgyis ellehet dobni....de nagyon kényelmes...
meg nekem tartalmaz ez a csizma egy frontális ütközést is és beszorult a balos a két blokk közé.....azonkívül ezzel egy centiméter kirándulás se volt ...szigorúan szopásenduró.....
ami még nagyon komoly csizmám volt az a sidi .....az nem volt belsőcsizmás de a legkényelmesebb volt a simák közül ami valaha volt a lábamon....tartós is volt.....
amúgy elég köcsög tesztelőnek számítok mindentekintetben...egy hibáját látom eddig , hogy lehetne picit alacsonyabb az orr része ...ez csak azoknak tűnt fel akik motoroztak vele.....ez elején míg megszoktam eredményezett néhány üreset a felmenők legszopósabb részénél.....a nyikorgást meg úgy oldom meg , hogy reggel mikor tankolok az ablakmosószivaccsal a kúton paskolok rá samponos vízből az oldalára a csuklóknál ez hétvégére megoldja a nyüsszögését...ezt leszámítva teljesen jó cucc
Amúgy morGGeny!
kicsit később azért felhívlak én pontosítani amikor már látom a végét
Sziasztok!
Nem akarom eladni,csak gondoltam,hogy ha valaki 600 fölött el akarja vinni,akkor vigye
Vigyázz,mert szavadon foglak! tehát akkor júniusban közös motorozás
És Ön?
Látom,eladósorba került a vas.....
Mi a helyzet magával? gyerek? motor/ok?
Mikor megyünk el a beigért közös motorozásra?