Hello Andris
elfelejtettem a e-mail címedet amire küldtem a megghívót
Van még 1 oldalra meghívóm vasárnapig él a meghívás ha írsz 1 e-mail címet akkor én meg dobok 1 meghívót rá...
sztem elég jó oldal 17 000 torrent van
Sziasztok!
Jól néz ki, megkérdezhetem mennyibe fájt? Illetve hol lehet ilyet beszerezni?
Nekem egyenlőre jó a talpa, de a tegnapi jégmotorozásnál adtam a pofájának…
nyugi, meggyogyul, nekem is volt gerinc törésem,, hat darabra törött az eggyik csigyolyám, plussz kereszt csont kétfelé,
a csont az összeforr az emberi szervezet sokkal okosabb mint gondolnánk,,
mielöbbi gyogyulást neki, figyeljen arra hogy semmiért ne hajoljon le föleg sulyt ne emeljen fel még kicsit se, , ha valamit fell kell vennie akkor egyenes háttal gugoljon le mellé, és ugy vegye fel,ez fontos,,,
Szia Gyuri! (meg mindenki)
Sajnálom,ami történt...egyrészt szar, ha az ember nem tud a párjáért tenni semmit, tehetetlenül nézi csak a dolgokat...Másrészt az még szarabb,amikor egy jó élményt egy ilyen baleset elront...
Igazából nem tudok sokat hozzáfűzni a gerincrepedéshez...
Max csak annyit, hogy fiatal még, nem lesz gond...Nekem azt mondták hogy pihenjek, pedig nekem a porckorong kettétört a gerincemben...azt hittem,kamuznak..de aztán ejtőernyőztem, sziklát másztam, búvárkodtam, motoroztam vele...és eddig minden OK! ...pedig több mint 16 éve volt a baleset...
Szóval kitartás, fel a fejjel, nem lesz gond!
ilyen nincs. 10.én jött haza legjobb barátom boardozásból...a pályáról őt is helikopterrel vitték el,mentő hozta haza...kiugrott váll...13 péntek,Reni szülinapi bulijamajd most h 18 lenne, ő is mentőhelikopterrel kórházba(14 óra múlva 18 lesz... az i-re a pont...most jöttek haza anyumék,kirabolták az irodájukat(szentendrei ibusz)
gerlitze.board.esés.mentőhelikopter.tud járni meg midnen csak nagyon fáj neki,vállát nem igazán érzi. meg a gyomrában van valami folyadék,amit még nem tudnak, hogy mi. reméljük nem vér. ct alapján minden belső szerv rendben van. külsőleg sincs para,csak a vállát nem igazán érzi,ill nagyon fáj az oldala,háta,hasa
elfelejtettem a e-mail címedet amire küldtem a megghívót
Van még 1 oldalra meghívóm vasárnapig él a meghívás ha írsz 1 e-mail címet akkor én meg dobok 1 meghívót rá...
sztem elég jó oldal 17 000 torrent van