Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Andris
elfelejtettem a e-mail címedet amire küldtem a megghívót
Van még 1 oldalra meghívóm vasárnapig él a meghívás ha írsz 1 e-mail címet akkor én meg dobok 1 meghívót rá...
sztem elég jó oldal 17 000 torrent van
Én is ott voltam boardozni...fasza hely egyébként...
Üdw!
Jobbulást kívánok én is
meg 40 km a hatar. hatartol meg 250 km, remelem fel5re ott vagyok.
nem engedik haza...indulok gerlitzen-be. 10-11 körül jövök,sziasztok!
remélem ti motorozni vagytok azért nem van itt senki sem
jobbulást gyurikám

hát ilyen kutyaszar tud lenni az élet...és ha szar akkor nagyon ...most pont profi vagyok ezügyben én is
sziasztok...köszi midnenkinek...még mindig nem derült ki mi van a gyomrában
kívánok
Jobbulást, és mihamarabbi felépülést kívánnók!
Sziasztok!
Jól néz ki, megkérdezhetem mennyibe fájt? Illetve hol lehet ilyet beszerezni?
Nekem egyenlőre jó a talpa, de a tegnapi jégmotorozásnál adtam a pofájának…
nyugi, meggyogyul, nekem is volt gerinc törésem,, hat darabra törött az eggyik csigyolyám, plussz kereszt csont kétfelé,
a csont az összeforr az emberi szervezet sokkal okosabb mint gondolnánk,,
mielöbbi gyogyulást neki, figyeljen arra hogy semmiért ne hajoljon le föleg sulyt ne emeljen fel még kicsit se, , ha valamit fell kell vennie akkor egyenes háttal gugoljon le mellé, és ugy vegye fel,ez fontos,,,
morgen,,
Miezazez a punnyadás?
Zolikám, jöhetsz bármikor, ki van készítve a zsé!
Szia Gyuri! (meg mindenki)
Sajnálom,ami történt...egyrészt szar, ha az ember nem tud a párjáért tenni semmit, tehetetlenül nézi csak a dolgokat...Másrészt az még szarabb,amikor egy jó élményt egy ilyen baleset elront...
Igazából nem tudok sokat hozzáfűzni a gerincrepedéshez...
Max csak annyit, hogy fiatal még, nem lesz gond...Nekem azt mondták hogy pihenjek, pedig nekem a porckorong kettétört a gerincemben...azt hittem,kamuznak..de aztán ejtőernyőztem, sziklát másztam, búvárkodtam, motoroztam vele...és eddig minden OK! ...pedig több mint 16 éve volt a baleset...
Szóval kitartás, fel a fejjel, nem lesz gond!
még mindig semmi hír...szar ez a tudatlanság
Mielőbbi jobbulást Kívánok!
Gyuri ,mihamarabbi gyógyulást neki!
köszi,reméljük a legjobbakat
ilyen nincs. 10.én jött haza legjobb barátom boardozásból...a pályáról őt is helikopterrel vitték el,mentő hozta haza...kiugrott váll...13 péntek,Reni szülinapi bulijamajd most h 18 lenne, ő is mentőhelikopterrel kórházba(14 óra múlva 18 lesz... az i-re a pont...most jöttek haza anyumék,kirabolták az irodájukat(szentendrei ibusz)
Faszomat a hülye sportjaitokba...jobbulást neki!
gerlitze.board.esés.mentőhelikopter.tud járni meg midnen csak nagyon fáj neki,vállát nem igazán érzi. meg a gyomrában van valami folyadék,amit még nem tudnak, hogy mi. reméljük nem vér. ct alapján minden belső szerv rendben van. külsőleg sincs para,csak a vállát nem igazán érzi,ill nagyon fáj az oldala,háta,hasa

Mit csináltatok?!?
elrepedt barátnőm gerince emiatt hívtalak Andris,mert hogy neked is volt eltörve.