Heh Józsival Én mutattam meg neki ezt az erdőt Én már vagy 7éve motorozok rendszeresen ebben az erdőben.Úgyhogy ismerem az összes utat ösvényt Adj valami elérhetőséget(MSN vagy vmi)Azt megbeszélhetünk majd egy közös csapatást
Én is pont ma néztem,hogy itt laksz a közelben!
Szoktam az Iharosban motorozni (legutóbb "enjoy87"-el voltunk)
Ha jön a jobb idő feltétlenül hozzunk össze egy közös gurulást!
Üdv Supermaan!
Hűha te Budaörsi vagy?Itt laksz nem messze bazze én Biatorbágyi vagyok Nem szoktál járni ide az Iharosba?Egyébként Sóskúton ott leszek de csak néző sajnos
hát képlékeny még ...de mindenképpen ide a környékbe......most folynak a tárgyalások és eddig felderítetlen házikók után szimatolok.....
valahova ki a zöldövezetbe szeretnék menni lakni......
de jó lenne ha itt a városban is maradna valami házikó ...
na ez picit nehezíti a projekt gyors előrehaladását......a gazdasági helyzet meg egyre fokozódik közben.....agyvérzés
A reklám tényleg jó! --- lenne csak nem ebben a mai helyzetben. Büszkék vagyunk arra hogy magyarok vagyunk! Amik kiderülnek és ahogy viselkednek az "igaz magyar" honatyák én inkább szégyenlem hogy magyar vagyok! Talán ezt a reklámot nem most kellett volna elkezdeni nyomni a tv-ben...
Szoktam az Iharosban motorozni (legutóbb "enjoy87"-el voltunk)
Ha jön a jobb idő feltétlenül hozzunk össze egy közös gurulást!
Hűha te Budaörsi vagy?Itt laksz nem messze bazze én Biatorbágyi vagyok Nem szoktál járni ide az Iharosba?Egyébként Sóskúton ott leszek de csak néző sajnos
kb 6-7 ezer pénz
Nevezésről tudsz valamit,hogy mennyibe lenne mindennel együtt?
Milyen hátsó gumit ajánlotok közepesen kemény talajra (14ezer forintig)
Mi a helyzet a fórumozókkal?
Valaki jön esetleg márciusban a sóskúti endurocross-ra?
Csak a polgármester utálja a motorosokat!
valahova ki a zöldövezetbe szeretnék menni lakni......
de jó lenne ha itt a városban is maradna valami házikó ...
na ez picit nehezíti a projekt gyors előrehaladását......a gazdasági helyzet meg egyre fokozódik közben.....agyvérzés
amúgy már egy éves kb. ....7500-8000 km van benne
reggeli 2 busz feltud jönni
azonkívül egyik busz sem
Sopronis reklám tényleg nagyon jó