MAGYAREMBER gyáva ember!mind tudjuk hogy kötél meg lángszóró kell a sok cigány meg zsidó geci élősködőnek,de csak türünk amég majd mehetünk kukázni,de csak lesz már valami fény ahova lehetne tartani mert nem kérdés kell! ha valami vamzer is olvassa ezt vállalom, de tudnia kell nemadom olcsón magam egypárat bebaszok annak akinek kell mert a gyerekemtöl lop
Üdvözletem
Nem olvastam végig, hogy miről van szó csakhogy valakiket nagyon elküldözgettek mindenhova
Ezért ajánlanám, hogy küldjük el őket a Döméék előtt található hóemberhez (Aki nem láthatja attól elnézést )
amugy ez szerintem is jogos,a távirányito, és azon keresztűl a hatalom a te kezedben van,
én kb két három éve nem nézek kereskedelmi, csatornát nincs szűkségem arra a sok szarra ami abbol árad,
helyette van spektrum ,discovery, NG tv, és rengeteg tartalmas műsor van pl a magyar 1-en,
politikárol meg annyit hogy sajnos ez a dolog tényleg igy van, előre lehet tudni hogy orbánék fognak nyerni, viszont Ő se jobb az eddigieknél, de jelen helyzetben a nép mivel más választása nincs, ezért öt fogják megválasztani,,,,
viszont aki azt hiszi hogy ö bármit is tud változtatni, vagy bárki más tudna érdemben változtatni az naiv,,,, sajna azt a 18 000 milliárd államadosságot, maximum a harry potter tudná eltűntetni,,,,
végűl is van rá mod, de azt soha nem fogják meglépni, mivel az ma még utopia ,,,,
1 kilépni az eu- bol, (amit már most is sok ország pedzeget,,)
2 államositani az elkotyavetyélt energia szektort, konzerv ipart stb,,,
3 az összes multit kötelezni az elmaradt 5 évnyi ado utolagos megfizetésére, ha nem hajlando akkor vagyon elkobzással behajtani ,akkor a slepp rögtön elhuzna innen,,( meglepödnétek hogy az olcso munka erő, és egyébb dolgok miatt milyen sokan maradnának :)
4 minden modon támogatni a magyar vállalkozásokat ,kedvező hitelek adozás,
5 csökkenteni és lényegesen egyszerűsiteni az ado terheket,,
De azt a bekapcs gombot nem kötelező megnyomni! Vannak tök jó könyvek, újságok! Vagy lehet olvasni internetes fórumokat
Sőt motorozni is lehet, vagy csak csinosítani, szerelgetni!
De azt én is elismerem, mikor a felvonulások voltak, én meg dolgoztam, fülem-farkam behúzva eszembe sem jutott szabit kérni hogy tüntetni menjek! (Na jó eszembe jutott, de akkor örültem hogy van munkám)
"Budapest oda-vissza, hmmm... benzinköltség, az két hétvégi motorozásra elég! Áááá...! Vannak ott biztosan elegen!"
Lehet különben hogy rosszul fogalmaztam, nem beteg, inkább birka és rosszindulatú!
Lassan itt a szavazás! Ferkó valószínű repül(ha össze nem omlik addig az ország), ki lesz helyette? Viktor? Zsidó után Cigány vezeti az országot, köszönjük birka nép!
Ide akkora változtatás kellene (minden téren) amit senki sem mer bevállalni!
De beszéljünk(jetek) inkább motorokról, motorozásokról!
Ehhez csak annyit fűznék hozzá:
Beteg a nemzet? Nem, csak szándékosan le van butítva!
Hazaérsz munkából, tv bekapcs. Zsidó1: Máunika (1 fogú). Zsidó2:Indiából ideszakadt exjós (1 fogú) Közös kutyasat3 Amcsi idióták Zupermodellt játszanak (1 tooth)
igazad van, a nép le van butitva ez tény viszont ha beűt a krach akkor kiűrülnek a boltok, jön a nélkűlözés, éhség, sok helyen leálnak az áramszolgáltatok , viz, és csatornamű vallalatok stb,
na amikor ez eljön akkor már a legbirkább is ott fog tűntetni az utcán ezerrel, ez tutti,,,,,,,,,,,,
Ezzel biztosan mindenki egyetért! Csak a magyar ember lusta mint a disznó! Menjünk tüntetni? Hááát ha nem hozzák oda eléjük a tüntetést akkor ki nem mozdulnának! Itt már az egész nemzet beteg!(tisztelet a kivételnek!) Lásd: az öregek: "az átkosba milyen jó volt, a zil-lel hazaloptam a házat, maszekba fuvaroztam közpénzen" (és ezek hangoztatják hogy miért is veszik el a 13havi nyugdíjat)! A mostani apukák: "ha az állam(és főleg az), meg mindenki más is simlis akkor én mért ne?" Mostani fiatalság: "Mi szeretnék lenni? Főiskolás majd valamilyen ... manager! Hogy az mit csinál? Azt nem tudom de jól keres"
Menjünk ki sztrájkolni? Hol és mikor?(csak az a baj hogy azok az emberek akiket el kellene zavarni függöny mögül vigyorognak ránk majd, forró kávéjukat szürcsölve!"Majd ha megunják, hazamennek!")
Egyenruhások! Pfff... Mai napig azt mondom: Azok mentek el rendőrnek, határőrnek stb. akiknek büdös a munka vagy kissebbségi érzésüket akarták leplezni!
(amúgy éppen tegnap kaptam csekket 40ezerről)
Cigányok(jaj elnézést romák): Lehetőség adott, vannak iskolák, lehet menni árkot pucolni(igen árkot, ha már nem voltál hajlandó a 8 oszt. sem befejezni ne várd hogy igazgató légy)
Én is tudom hogy két és fél szakmával fél éve itthon vagyok, mégsem kértek föl semmiféle igazgatónak!
Na de emberek ha mindenki egyet ért itt akkor hol vannak azok akik az ellenkező oldalon vannak?Vagy csak sakkban tart minket párszázezer horgas orrú meg párszázezer kreolbőrű?Ez a kurva nép mikor fog már összefogni?Amikor már ki lopják az uccsó forintot a zsebünkből?A rendőrökről meg sajnos ugyan az a véleményem mint nektek.Tele van Kommunista kutyával.Amikor balhé volt a TV székháznál pont akkor kellett bemennem a rendőrőrsre.A szemem előtt ordibálták a rendőrök hogy visszahozzák az Ávós korszakot Akkor miröl is beszélünk rendőr ügyben.És hiába van jó rendőr ha a tulnyomó részük mind kutya!Felveszi ő is azt a stílust vagy mehet biztonságiőrnek!
nem kell sokat várnod ha meglessz az Álllamcsőd akkor jön a kutya világ,,,,,,,,,,,,,,
olvass utána Argentina 2001-2002- ben volt egy államcsőd, milyen világ volt ott akkor meg utána,, jutyubon találsz rola vidiket is, nem semmi,,,,,
ne aggodjál amikor majd eljön az ideje, és az emberek kimennek az utcákra tűntetni akkor ott lessz a karhatalom, szépen beöltözve pajzsal a kézben, könnygáz puskával a másik kézben, hogy szétoszlasson mindenkit, ÁVH ez ,én mondom semmi más,,,,
sok buzeráns...én se szeretem őket...megértem én hogy dolgoznak,de a 80%uk korrupt és zsebbe megy a pénz...nem indexeltem 1x oktogonnál,megállítottak, hogy 10ezer lesz..mondom tanuló vagyok,azt mondják legyen 5... kérdezem h nem lehet máshogy elintézni? azt mondják nem,mert felvette a kamera,kérdezem,láthatom a felvételt? nem azt nem lehetséges...semmit nem írtak csak elvették az 5 rugót...ennyit erről
én egy hete kaptam tölűk egy 40 ezres csekket gyorshajtásért,, 80-as táblánál 115, agyalok mint állat hol a faszomba száguldoztam én a vitoval 115-el hiszen nem egy verseny auto a 108 D,
erre kiderűl M3 Debrecen felé, a kibaszott széles tök egyenes autopályán, benzinkut a semmi közepén , és abenzinkut mellett kint van a 80-as sebességkorlátozás tábla, a szűrkerűhás faszkalapok meg az űrböl lézerrel azt figyelték ki megy el a benzinkut mellett gyorsabban mint 80-an,,,,
tipikus pénzlehuzás,,,,
engem is leszophatnak mind,,,
egyszer jóarc volt velem egy...nyugatinál forogtam düvillel,3 motoros rendőr,megállítottak,2 öregebb,1 fiatal....levettem a bukót,fiatal megszólal: azért a forgalmit mutassa meg...elég levágós volt hogy tuti nincs jogsim és elengedtek többet nem állok meg... ktmen vagy hajlítva van a rendszám vagy a táskámban....
kapják be a faszt...erre van pénz ...
ja meg ebből van hogy elszedik az autósoktól.....
haverom buszsofőr endurózik.....és multkor a benzinkúton megtalálták a buzik hogy miért nincs rendszám a ktm-en ? na mindegy megbaszták pedig terepen jár vele ....de a sok ingyenélő fasszopó rendőrköcsög másnap ingyen akar menni a pesti busszal a haveromnál mert ő rendőr és csöves geci....
ilyen fasszopó mind...
de egyenruhát aki fölvesz az mind gyökér....ez régi tény nincs miről beszélni...és kivételt sem ismerek mielőtt valami buzi bevédené a hülyéket
Nem olvastam végig, hogy miről van szó csakhogy valakiket nagyon elküldözgettek mindenhova
Ezért ajánlanám, hogy küldjük el őket a Döméék előtt található hóemberhez (Aki nem láthatja attól elnézést )
én kb két három éve nem nézek kereskedelmi, csatornát nincs szűkségem arra a sok szarra ami abbol árad,
helyette van spektrum ,discovery, NG tv, és rengeteg tartalmas műsor van pl a magyar 1-en,
politikárol meg annyit hogy sajnos ez a dolog tényleg igy van, előre lehet tudni hogy orbánék fognak nyerni, viszont Ő se jobb az eddigieknél, de jelen helyzetben a nép mivel más választása nincs, ezért öt fogják megválasztani,,,,
viszont aki azt hiszi hogy ö bármit is tud változtatni, vagy bárki más tudna érdemben változtatni az naiv,,,, sajna azt a 18 000 milliárd államadosságot, maximum a harry potter tudná eltűntetni,,,,
végűl is van rá mod, de azt soha nem fogják meglépni, mivel az ma még utopia ,,,,
1 kilépni az eu- bol, (amit már most is sok ország pedzeget,,)
2 államositani az elkotyavetyélt energia szektort, konzerv ipart stb,,,
3 az összes multit kötelezni az elmaradt 5 évnyi ado utolagos megfizetésére, ha nem hajlando akkor vagyon elkobzással behajtani ,akkor a slepp rögtön elhuzna innen,,( meglepödnétek hogy az olcso munka erő, és egyébb dolgok miatt milyen sokan maradnának :)
4 minden modon támogatni a magyar vállalkozásokat ,kedvező hitelek adozás,
5 csökkenteni és lényegesen egyszerűsiteni az ado terheket,,
Sőt motorozni is lehet, vagy csak csinosítani, szerelgetni!
De azt én is elismerem, mikor a felvonulások voltak, én meg dolgoztam, fülem-farkam behúzva eszembe sem jutott szabit kérni hogy tüntetni menjek! (Na jó eszembe jutott, de akkor örültem hogy van munkám)
"Budapest oda-vissza, hmmm... benzinköltség, az két hétvégi motorozásra elég! Áááá...! Vannak ott biztosan elegen!"
Lehet különben hogy rosszul fogalmaztam, nem beteg, inkább birka és rosszindulatú!
Lassan itt a szavazás! Ferkó valószínű repül(ha össze nem omlik addig az ország), ki lesz helyette? Viktor? Zsidó után Cigány vezeti az országot, köszönjük birka nép!
Ide akkora változtatás kellene (minden téren) amit senki sem mer bevállalni!
De beszéljünk(jetek) inkább motorokról, motorozásokról!
Beteg a nemzet? Nem, csak szándékosan le van butítva!
Hazaérsz munkából, tv bekapcs. Zsidó1: Máunika (1 fogú). Zsidó2:Indiából ideszakadt exjós (1 fogú) Közös kutyasat3 Amcsi idióták Zupermodellt játszanak (1 tooth)
Ezek után mi a faszt vártok?
na amikor ez eljön akkor már a legbirkább is ott fog tűntetni az utcán ezerrel, ez tutti,,,,,,,,,,,,
Menjünk ki sztrájkolni? Hol és mikor?(csak az a baj hogy azok az emberek akiket el kellene zavarni függöny mögül vigyorognak ránk majd, forró kávéjukat szürcsölve!"Majd ha megunják, hazamennek!")
Egyenruhások! Pfff... Mai napig azt mondom: Azok mentek el rendőrnek, határőrnek stb. akiknek büdös a munka vagy kissebbségi érzésüket akarták leplezni!
(amúgy éppen tegnap kaptam csekket 40ezerről)
Cigányok(jaj elnézést romák): Lehetőség adott, vannak iskolák, lehet menni árkot pucolni(igen árkot, ha már nem voltál hajlandó a 8 oszt. sem befejezni ne várd hogy igazgató légy)
Én is tudom hogy két és fél szakmával fél éve itthon vagyok, mégsem kértek föl semmiféle igazgatónak!
Balekok
olvass utána Argentina 2001-2002- ben volt egy államcsőd, milyen világ volt ott akkor meg utána,, jutyubon találsz rola vidiket is, nem semmi,,,,,
erre kiderűl M3 Debrecen felé, a kibaszott széles tök egyenes autopályán, benzinkut a semmi közepén , és abenzinkut mellett kint van a 80-as sebességkorlátozás tábla, a szűrkerűhás faszkalapok meg az űrböl lézerrel azt figyelték ki megy el a benzinkut mellett gyorsabban mint 80-an,,,,
tipikus pénzlehuzás,,,,
engem is leszophatnak mind,,,
ja meg ebből van hogy elszedik az autósoktól.....
haverom buszsofőr endurózik.....és multkor a benzinkúton megtalálták a buzik hogy miért nincs rendszám a ktm-en ? na mindegy megbaszták pedig terepen jár vele ....de a sok ingyenélő fasszopó rendőrköcsög másnap ingyen akar menni a pesti busszal a haveromnál mert ő rendőr és csöves geci....
ilyen fasszopó mind...
de egyenruhát aki fölvesz az mind gyökér....ez régi tény nincs miről beszélni...és kivételt sem ismerek mielőtt valami buzi bevédené a hülyéket