Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg most huzok ki motorozni,, tavasz van bazzzzeeeee,,,
Kurvaannyát az összesnek...biztos hófehér bőrű kékszemű skandináv vendégmunkás volt mind...golyót beléjük
Szevasztok!

Van netem!
egyébként meg kapjátok be...
jaj, nem, bocs,azt akartam írni hogy sziasztok!
Ronis bácsinak megint igaza van...
Max akkor menne a motor fel, ha valami űberhalálfasza tunningot raknál bele (pl, alkoholos motor)..de egy tapasztalatlan pilótát meg akkor úgy földhöz baszna, mint a Marika nénit a földeletlen vasaló...
Én a Ronissal értek egyet,kell a jó motor de nem a kipu miatt megy vagy nem fel az ember vakahol!fontosabba lánckerék áttétel és a tudás mind a rezo!
Szép napot nektek GG banda!
nem akarok beleszolni ebbe a rezos dologba ,csak egy szo erejéig,
- kicsi a kűlömbség egy FMF rendszer, és a gyári rezo - rövid végdobbal között, inkább csak annyi hogy valahol ,alul, vagy felűl máshol megy, azt a 80e ft-ot meg költsd inkább benzinre, kurva sokat tudsz belöle motorozni, és azt a hűlyeséget nehogy elhidd hogy valaki azért fog felmenni valahol mert ilyen olyan rendszer van a motorján,, ha felmegy ezért megy fel mert érzi a gépet és űgyes, ennyi,,,,,
télre énis csinálok hátra 8-ast előre 5-6-ost akarok rakni,hatha jólessz erdőbe meg a fagyos talajon.
azám,,,,,,,
Hehehehe
kis humorherold
Csináltam

De kis csavart raktam bele.
De tudok eladót is 20eft a pár (új gumiba)
Nemtom megvan-e még havernak.
minek mentél közúton?csúszik?
csináltad v vetted? én valami nagy csavaroson gondolkodtam ami jólenne erdőbe.
Jaja míg le nem kopott.
1 párszor sikerült rámennem kőre az adott neki.
De amugy jegen kibaszottjó
laci300, néztem a képeid mentél szöges gumival?
Zsír a vidi ment a 5*
én voltam mert éppen sikerült berúgni!
itt vagy lenes? dicsérem a nagy vibrátorod
akko te voltál a yami-val...
ha megnézed a vidiknél a fel kell menni címűt na ott látod hogy állat a rezótol, csak megjegyzem ő ment fel elsőnek a homokfalon!de csak a motor miatt.
Nincs 1 jó képed róla hogy milyen rezo+dob?
Szeva

Milyen teljesítményben,érezhető?
mennyiért vetted és honnan ha megkérdezhetem?
fasza!