mondja hát ha kihivja a mentőt akkor sérüléses ... közbe néztem rá és nem nézett a szemembe az gyanus volt! aztán kihivattuk a mentőt bevittek a balesetire! megröngeneztek de csak zuzodá volt! Közbe ronis lement a motormért szerencsére :) Köszönöm még 1 szer Jah mert a mentő hamarabb kiért mint ronis odaért volna ! de a mentős elkezdett ordibálni! hogy a mentő nem vár! jolvan mondta a rendőr hogy megvárja a havert! ugyhogy veszprémbe szerencsére bejött értem ronis! szüleim nem tudtam még semmiről! szegény gas gas tiszta dzsuva volt! aztán uccu haza!
Várunk várunk nyomatják a faszságaikat! jön még egy rendőrautó 2 emberrel! azok is szondáztatnak osztanak! aztán kiértek veszprémből a helyszinelők ! elkezdtek fotozni méricskélni:D és akkor vették észre 250 es a motor
mert a többi csak a hengert nézte:D ÉS jó kis gas gas nak nincs a hengerén semmi Aztán jegyzőkönyv vétel elmeséltem mi történt ! hogy én csak kiakartam kerüln de leszoritott! kérdezi fájvalamim? MOndom igen a térdem a térdvédőn kewrezstül is! megkélrdezi hivjon mentőt? mondom hogy jövök ki jobban ebből az egészből? Mondom egyedül vagyok! önök ellenem megbaszhatom!
Na szival mentem az uton látom jön szembe egy autó szürkület volt! ÉGett a motoromon is a világítás! lehuzpdtam a fübe! ez egy szölök közti murvás ut volt mondom elférünk!
közeledik kb 10 méterre van! látom huzza rám a kormányt mondom aztakurva! AMikor a moci kereke egyvonalva ért a kocsival felbaszta a villogót akkor észeletem abgski ez rendőr! ugye naplemente is volt pont onnan nem láttam a kibazsott autóját hogy mi! ahogy odanéztem rámhuzta teljesen a kormányt és abban a pillanatban a kormányom elakadt a keritásben és nekibaszodtam egy kerités oszlopnak!
egyből kiugrott 4 rendőr
ne meneküljek! .... átmotoztak elkezdtek ordibálni velem ! MOndom ne ugy viselkedjenek már velem mint egy rablóval! Mondom normális rámhuzza az autót? Megszolal nem állt meg a megkülönböztető jelzésnek! mondom mikor kapcsolta fel? amikor eléértem mondom akkor! felvette adataim! Idióta elhitte hogy 50 es motor:D szondát fujattak! Amugy tanuló rendörök voltak 2 felnőtt rendör 2 kis fasszopó tiszt volt! megzsolal kikell hivni a helysznelőt mert ahogy a motor eldőlt nekiért a hátsóó sárhányó a rendőrautónak!
Tarzan minden reggel rendesen borotválkozott?
Frédi és Béni karácsonyoztak, pedig Krisztus előtt éltek.
Az űrben játszódó háborús filmekben mindig óriási robbanásokat hallunk, pedig az űrben nem terjed a hang.
Hogyan írjuk a nullát római számokkal?
Ha az összes többi bolygó holdjának van neve, a mi holdunknak miért nincs?
Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van?
Ki auditálja azokat a cégeket, amelyek az ISO auditokat végzik?
Mivel épitik a darukat?
Miben tárolják a mindent oldó savat?
Mi lesz, ha a mindent elpusztító vihar találkozik az elpusztíthatatlan fallal?
Ha fürdés után tiszták vagyunk, akkor miért kell kimosni a törülközőt?
Miért kell felébreszteni a másikat pl. engem, hogy megkérdezd, hogy aludt-e?
És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak annyit?
mert a többi csak a hengert nézte:D ÉS jó kis gas gas nak nincs a hengerén semmi Aztán jegyzőkönyv vétel elmeséltem mi történt ! hogy én csak kiakartam kerüln de leszoritott! kérdezi fájvalamim? MOndom igen a térdem a térdvédőn kewrezstül is! megkélrdezi hivjon mentőt? mondom hogy jövök ki jobban ebből az egészből? Mondom egyedül vagyok! önök ellenem megbaszhatom!
közeledik kb 10 méterre van! látom huzza rám a kormányt mondom aztakurva! AMikor a moci kereke egyvonalva ért a kocsival felbaszta a villogót akkor észeletem abgski ez rendőr! ugye naplemente is volt pont onnan nem láttam a kibazsott autóját hogy mi! ahogy odanéztem rámhuzta teljesen a kormányt és abban a pillanatban a kormányom elakadt a keritásben és nekibaszodtam egy kerités oszlopnak!
egyből kiugrott 4 rendőr
ne meneküljek! .... átmotoztak elkezdtek ordibálni velem ! MOndom ne ugy viselkedjenek már velem mint egy rablóval! Mondom normális rámhuzza az autót? Megszolal nem állt meg a megkülönböztető jelzésnek! mondom mikor kapcsolta fel? amikor eléértem mondom akkor! felvette adataim! Idióta elhitte hogy 50 es motor:D szondát fujattak! Amugy tanuló rendörök voltak 2 felnőtt rendör 2 kis fasszopó tiszt volt! megzsolal kikell hivni a helysznelőt mert ahogy a motor eldőlt nekiért a hátsóó sárhányó a rendőrautónak!
Te voltál?
Frédi és Béni karácsonyoztak, pedig Krisztus előtt éltek.
Az űrben játszódó háborús filmekben mindig óriási robbanásokat hallunk, pedig az űrben nem terjed a hang.
Hogyan írjuk a nullát római számokkal?
Ha az összes többi bolygó holdjának van neve, a mi holdunknak miért nincs?
Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van?
Ki auditálja azokat a cégeket, amelyek az ISO auditokat végzik?
Mivel épitik a darukat?
Miben tárolják a mindent oldó savat?
Mi lesz, ha a mindent elpusztító vihar találkozik az elpusztíthatatlan fallal?
Ha fürdés után tiszták vagyunk, akkor miért kell kimosni a törülközőt?
Miért kell felébreszteni a másikat pl. engem, hogy megkérdezd, hogy aludt-e?
És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak annyit?