nekem most jó a láncom, igaz nemtudom milyen van rajta mert még nem néztem, csak láttam hogy van a parillánál 13 ezerért narancs szinű. Amit te mondassz abba van narancs és menyibe fáj kb?
Ne érts félre én csak vicceltem
nemértek a láncokhoz, annyit hallottam hogy amikor a CRM re vettem asszem 12ezerért mondták hogy jóminőségű és ahoz a motorhoz elég
csak el ne felejtsd hogy az 520-as cetkaláncból is 13 féle van.....8000 ft,,,,25000ft ig ...azt gondolom sejted hogy nem egyformák....ne általánosítsunk
uristen husz meg negyven? mi ezer? ROHRINT vagy lej vagy kopejka? én most néztem parilla katalógusban 13.900ért szines rk láncot az kiszolgálná a elcénégyet? (620)
amúgy ez a hihető mert van egy másik tabellám ötthon és ez nagyjából ugyanaz ,,,,,továnná alul vannak a olcsóbb húszezres didek felül meg a negyvenezresek
valami faszságot........futásteljesítményt .....de azért is faszság mert arra is képtelenek voltak , hogy odaírjanak egy mértékegységet legalább ha már birkák
amúgy ez az 520-as did ......a leggyengébb 520 as lánc a didek közül.....3 tonna szakítószilárdság.....
nekem 3,85 tonnás did van az 525-ösömön és 5000 kilométert elmegy talán de hatezret biztos nem....rendeltetésszerű használat mellett......
Fogalmam sincs hogy mi köze van a szemek számának a motor teljesítményéhez Amúgy itt van a táblázat a láncok szakítószilárdságáról
Azt sem tudom hogy a 114 elég-e mert nem mindegy hogy mekkora lánckerekek vannak a motorodon elöl/hátul...
20e volt mikor vettem (tavasszal), németeknél 70 €-ért láttam legolcsóbban...
nemértek a láncokhoz, annyit hallottam hogy amikor a CRM re vettem asszem 12ezerért mondták hogy jóminőségű és ahoz a motorhoz elég
De mondjuk supermotora jó lehet ez az X-gyűrűs faszság is amit kerülgetek itt már több mint fél éve...
mondjuk csak liter lehet
http://www.wieres.com/index.ph...
nekem 3,85 tonnás did van az 525-ösömön és 5000 kilométert elmegy talán de hatezret biztos nem....rendeltetésszerű használat mellett......
Amúgy itt van a táblázat a láncok szakítószilárdságáról
Azt sem tudom hogy a 114 elég-e mert nem mindegy hogy mekkora lánckerekek vannak a motorodon elöl/hátul...
20e volt mikor vettem (tavasszal), németeknél 70 €-ért láttam legolcsóbban...
az leginkább a lánc tipusától függ.....még picit a márkájától is