Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem most jó a láncom, igaz nemtudom milyen van rajta mert még nem néztem, csak láttam hogy van a parillánál 13 ezerért narancs szinű. Amit te mondassz abba van narancs és menyibe fáj kb?
Ne érts félre én csak vicceltem
nemértek a láncokhoz, annyit hallottam hogy amikor a CRM re vettem asszem 12ezerért mondták hogy jóminőségű és ahoz a motorhoz elég
Most mondom neked a tutit: CZ ORM!
De mondjuk supermotora jó lehet ez az X-gyűrűs faszság is amit kerülgetek itt már több mint fél éve...
amúgy már mindegy mert van kínai lánc is már
Hát az tuti hogy én többet ilyen csillivilli márkás láncot nem veszek, ennyiért 2 ORM-et kaptam volna ezt meg még eladni se tudom
csak el ne felejtsd hogy az 520-as cetkaláncból is 13 féle van.....8000 ft,,,,25000ft ig ...azt gondolom sejted hogy nem egyformák....ne általánosítsunk
uristen husz meg negyven? mi ezer? ROHRINT vagy lej vagy kopejka? én most néztem parilla katalógusban 13.900ért szines rk láncot az kiszolgálná a elcénégyet? (620)
Ha futásteljesítmény akkor biztos öl/miatyánk a mértékegység
amúgy ez a hihető mert van egy másik tabellám ötthon és ez nagyjából ugyanaz ,,,,,továnná alul vannak a olcsóbb húszezres didek felül meg a negyvenezresek
Ja ez lemaradt:

ne problémázzatok, a CRM sem tépte el az 520 as CZ láncot....
valami faszságot........futásteljesítményt .....de azért is faszság mert arra is képtelenek voltak , hogy odaírjanak egy mértékegységet legalább ha már birkák

mondjuk csak liter lehet
Mondjuk nálam a CZ ORM is simán bírta a 625-ös gyenge kis pónijait, nem is tudom mi a faxnak vettem ilyen csodaláncot rá kurvadrágán
Akkor az a másik táblázat mit mutat
én itt a szakítószilárdságnál néztem
mondd a címet
A táblázat 3500 kg-t ír rá...és csak egy erősebb 520-ast ír, az 520 ZVM2 (4000 kg)...
http://www.wieres.com/index.ph...
amúgy ez az 520-as did ......a leggyengébb 520 as lánc a didek közül.....3 tonna szakítószilárdság.....
nekem 3,85 tonnás did van az 525-ösömön és 5000 kilométert elmegy talán de hatezret biztos nem....rendeltetésszerű használat mellett......
Fogalmam sincs hogy mi köze van a szemek számának a motor teljesítményéhez
Amúgy itt van a táblázat a láncok szakítószilárdságáról
Azt sem tudom hogy a 114 elég-e mert nem mindegy hogy mekkora lánckerekek vannak a motorodon elöl/hátul...
20e volt mikor vettem (tavasszal), németeknél 70 €-ért láttam legolcsóbban...
a szemek számától nem függ a lóerő........
az leginkább a lánc tipusától függ.....még picit a márkájától is
kocsiból....de bárhonnan akárhonnan valahonnan is akár esetleg,,,,se
de jó az enyémre?mert 40lóig jó a 108szemes...a 114 már elég nekem is?mennyibe is vetted(nem alkudozni akarok,csak kívnáncsiság!)
Akkor kell a lánc
Már megint a hivatalból írsz?
nagyon szépen köszi.....