ha ez vígasztal az én évem (2008) as úgy kezdődött hogy vittek haza motorral és majdnem megborultunk
Simson 2 személy
határon volt a szinyó tűréshatára de ELPUSZTÍTHATATLAN
rendes tőled, de szerintem én is máe csak januárban..illetve CSAK januárban,mert februárban meg elhagyom az országot és nem tudom mikor jutok megint motorhoz...
anyagilag a szülők nem támogatnak motor téren,szal erre magamnak szedem össze a zsét. mostanában meg sok minden összejött...elment a zsé láncszett,fékbetét,tárcsa,olajcsere,levegőszűr
ő,szimeringek,meg apróbb nyalánkságok kellenek(egyetemistaként meg nem melózhatok minden nap... ...).februárra megpróbálom összehozni a cuccot...majd akkor fogok mocizni,addig drukkolok neked h mocizz helyettem is
szalagavató...mmmmmm.....azok a régi szép idők, nekem kettő volt csak...sajnos... mi is keringőt táncoltunk, azt úgy beálltunk, hogy másnap nem tudtuk melyik csajt keféltük meg....
te mire vered magad, hogy mást le hülyegyerekezel?
Simson 2 személy
határon volt a szinyó tűréshatára de ELPUSZTÍTHATATLAN
ő,szimeringek,meg apróbb nyalánkságok kellenek(egyetemistaként meg nem melózhatok minden nap... ...).februárra megpróbálom összehozni a cuccot...majd akkor fogok mocizni,addig drukkolok neked h mocizz helyettem is
szalagavató...mmmmmm.....azok a régi szép idők, nekem kettő volt csak...sajnos... mi is keringőt táncoltunk, azt úgy beálltunk, hogy másnap nem tudtuk melyik csajt keféltük meg....
(kannásból40)
de fröccs legalább rozéból?
rákóczi!