Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem engem röhögsz ki, akkor szeretnék elnézést kérni a tegnapi beszólás miatt
hogy röhögtem a ruhán? (1.képen)
Semmire, pusztán a megnyilvánulásodat hülyegyerekeztem le...
tegnapihoz visszatérve
te mire vered magad, hogy mást le hülyegyerekezel?
ázust
Inkább ilyen mint olyan!
ha ez vígasztal az én évem (2008) as úgy kezdődött hogy vittek haza motorral és majdnem megborultunk
Simson 2 személy
határon volt a szinyó tűréshatára de ELPUSZTÍTHATATLAN
én meg nem motorozás nélkül képzeltem el az ÉVET...
szar a helyzet,nem motorozás nélkül képzeltem el az év végét.....
rendes tőled, de szerintem én is máe csak januárban..illetve CSAK januárban,mert februárban meg elhagyom az országot és nem tudom mikor jutok megint motorhoz...
anyagilag a szülők nem támogatnak motor téren,szal erre magamnak szedem össze a zsét. mostanában meg sok minden összejött...elment a zsé láncszett,fékbetét,tárcsa,olajcsere,levegőszűr
ő,szimeringek,meg apróbb nyalánkságok kellenek(egyetemistaként meg nem melózhatok minden nap... ...).februárra megpróbálom összehozni a cuccot...majd akkor fogok mocizni,addig drukkolok neked h mocizz helyettem is
a többiek azt mondták...
te miért nem?
egyáltalán csaj volt?
annyit mint én akkor....
az jó lehetett
estét mindenkinek!

szalagavató...mmmmmm.....azok a régi szép idők, nekem kettő volt csak...sajnos... mi is keringőt táncoltunk, azt úgy beálltunk, hogy másnap nem tudtuk melyik csajt keféltük meg....
találd ki!
azért látszik a gazdasági világválság
abból hát mitgondolsz majd péti aszut kérek? azért annyira nem vok csóró h vegyek egy 80ft os fröccsöt
(kannásból40)
fröccs és vodka az már régen rossz ha ez is benne van
de fröccs legalább rozéból?
én legutóbb nem is tom 2-3hete mikor esetta hav akkor voltam ja de mentem matekkorepra az kb 1km oda vissza
nem fritz!
rákóczi!