Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

60000.
Én konkrétan arra gondolok hogy egy trial motorral csak egy adott helyen lehet "gyakorolgatni" vagy akár kisebb körzetben járkálni és ugy probálgatni már csak azért kérdezem mert inkább a természeti akadályok vonzanak, nem szeretnék csak a hátsó udvarban raklapokon motorozni (biztos azt is kiprobálnám mert fejleszt de nem csak kizárólag azt)
pedig már kezdtem elkalandozni más irányba is
10littya még korrekt is neki ......
Volt falmászás, meg egy kis pálya is...szóval minden jó amit csak el tudsz képzelni(motorozás terén )
jah értem....
Akkor még volt ez a benzintartási problémája a kicsikémnek...nagyon folyt a túlfolyón...aztán 10re jött ki a fogyasztás, egyébként olyan 100-110km volt a túra
mennyit:bocsi
menyit evett az a gép akkor 1 délután alatt? ?
Nem tudom...nekem nem kényelmes, ha a hátamon viszek két liter züzemanyagot...bár volt olyan is, hogy 5litert elvittem...na az már tényleg szörnyű volt, amint lehetett bele is öntöttem a motorba
egyenlőre nem is tervezek új motort venni szerintem egy régebbi típus is megteszi kezdésnek, trial túráról hallottál már?
mindeggyik modellhez léteznek nagyobb tankok, de egy pille palack sokkal olcsobb,,
igen létezik hozzá nagy tank, meg űlés is, viszont a nagy tank nem olcso dolog, és fölösleges is, egy triálnak kb három literes tankja van, és azt mondják ha egy ora alatt meg tudsz vele egy litert etetni akkor jol mentél, hátizsákba beraksz egy két literes flakon bekevert benyát és elmehetsz vele kalandozni,,,
űlésre nem igazán lessz szűkséged, meg kell tanulni állni, az enduroban is 90 %-ban áll az ember,,
Köszi az internet címeket. Bocs a Sherco-nál olvastam hogy a 2009-es hez lehet az ülést és 9 literes tankot rendelni.
amugy a triálosok egy elég jol összetarto nagy család, mindenben segitenek neked akár milyen kérdésed van fordulj hozzájuk bizalommal,
http://www.trialvideo.hu/index2.php
http://trialmotor
.hu/node/166
http://www.terepmotorosok.hu/
Azt gondolom hogy jó alap de én azért kérdeztem mert én nem triál bringáztam és már nincs is szándékomban elkezdeni inkább motorozni szeretek, a triálban hallotam olyanról is láttam is képeket hogy enduroznak vele, nem persze nem kaliszjus enduru hanem erdőben , terepen nyomulnak, ugy ahogy neked is a képeiden látszik, engem inkább az a része érdekel föleg, a természetes akadályok legyőzése persze gyakorlásnak biztos jók a különféle beton elemek is. Most olvastam hogy a gasgas az úl négyütemü modeljéhez kínál kis ülést és nagyobb asszem 9 literes tankot amikkel akár TRIÁLTURÁKAT is meg lehet tenni te erről mit tudsz?
elolvastam amit a triálos forumba irtál, szoval a triál egy kortalan sport, tény hogy mint minden ez is , ha minél hamarabb kezded el annál hamarabb fejlödsz, de te 19 évesen még semmiröl nem vagy lemaradva, és az is biztos hogy a triál sport kortalan akár még 50 évesen is űzheted, nagyon sok komoly arc van seniorban, akik igen jol nyomják,,
a triál bicigli nagyon jo alap a triál motorhoz, példa rá Toth GERI aki hosszu évekig bringával nyomta és most a magyar triál sport élvonalához tartozik,,nagyon jol megy, az endurohoz az ég világon semmi köze,,,azt nem tudom hogy milyen az a beta amit irtál de gondolom valami régebbi modell lehet, mert a mostaniak már REV sorozatuak,,,
szia! Nagyon megtetszett a trialozás, a trial motorozás a biciglihez éll közelebb vagy az endurozáshoz? Én a bmx meg trial biciglivel sosem volt ugymond "jóban" tehát motoros vagyok már egy ideje motorozom. Kezdésnek egy beta tr 34 re gondoltam szerinted jó választás?
én nem vagyok triálos, de láttam már olyat,, mi a kérdés,,,,?
sziasztok! Vannak itt trialosok? A trial forumba irtam de az eléggé kihalt. Lenne néhány kérdésem.
Üdv
Beer Gabi, ne szivass már, a Marko Pisti szerintem egy dt 125-el is szarrá verné az enduros magyar mezönyt,,, nehogymá öt hozd fel példának, kevesen tudnak ugy menni mint Ö,, azon a szinten már tökre mindeggy hogy mivel megy, amugy meg azért megy vele mert suzuki szalonban dolgozik kapja szponzor motornak, plussz a 2t szerinte is kevésbé szerviz igényes mint a többi,,, ,,
és külön külön?
Üdvözletem
Asszem van egy ellenségem egész pontosan egy kocka (kocka: aki a gép előtt űl egész nap).
Azt mondta haverja, hogy mindenkinek ugat és mindenki agyonveri...
Múltkor valami partyn a környék motorosoainak ugatott, hogy köcsög motorosok mi az hogy nem tudják őt elvinni
(Volt ott Gas Gas is és innentől fogva nem OFFolás! )
Szóval majd várom a látogatókat kórtermet majd kiírom

Tudom hogy senkit se érdekel de megrémültem és le kellet írnom
six days-en is indult vele....