Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy sziasztok..
Az ugyis marad amcsi rendszámosan valszeg amugy kb az itthoni ár felébe vette kint
nem utánfutó...
monnyuk nem bánnám azt se ha egy klr itt állna a garázsban.
DRZ-450
Hej Deni, maga már szétbaszta a qplungoldalt, vagy minek keres? Vaaagy kuplungoldal volt egyáltalán?
TSR-125
hát na
Esetleg egy KTM-625
KLX-650 vageszabb lett volna.
csak tanulás szempontjából!
kukkmál, milyen rendszámot kaptam
Baszki itt hirdetem vagy egy hete az X-gyűrűs DID láncomat...520 VX 114 szemes, nittelős, atomerős (még a 625-re vettem, csak aztán előbb elvitték mint hogy lecseréltem volna), dobozában 18e.
már azt hittem bajban vagy.
Kedves
Lasszó
Gabesz meg vik meg ufonauták hogy úgy mennek krosszmocikkal erdőben mint állat?
van egy csaj akivel jó lenne összejönni van egy barátja aki szóval van és eléggé nagy a szája (ha iszik talán) csak a srác nem foglalkozik a csajjal. Ma mondták buszmegállóba hogy nem bír engem...most előszőr a torkomat vagy a kezemet vágjam át?
De Pénteken találkozásunk úgy nézett ki
hogy közös haverral mentünk megálltunk
Te vagy az a Wágner Olivér?
*itt balhé lesz kezem ökölbe felkészültem mindenre * Igen Mert?
Jah akkor ok Hello
Én is így gondoltam
Milyen kocka mijaz valamiért nem értem.Bele kavarodtam az értelmezésébe az írásodnak.
Köszi
Remélem nem lesz ilyenre szükség

Örülök, hogy számíthatok a barátaimra!
Hazafelé láttam egy vacsi új(még amcsi rendszámos) Corvettet, mégse megy mindenkinek szarul ebben az országban...
hát elég extrém turákat lehet vele össze dobni,,
Számomra ez a lényeg hogy azért lehet velük túrázni is.
azokon az oldalakon beszélj le egy randit a srácokkal, és probáld ki hogy eggyáltalán hogy tetszik, itt veszprém közelében, keszthelyen van egy jo kis triálos brigád akik minden hétvégén járnak edzeni,,