Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is tudtam hogy nőből operáltak át férfivá!
De ez sokmindent megmagyaráz...
nekem már volt 1 jog vizsgám..... ultra brutál.....puska
Jóreggeleket.
na alszotok vazze? köll mennem oviba meg temetésre meg mindenhova......majd jöttem...háj
BarÁtom endurÓkedvelŐ kutyÁja/nÉrÓ/....fÜtyÜlsz És mÁr hozza is a benzint
Morggen !

kamaszkorom legszebb nyara 39 Éve kb.....egy messzi messzi galaxisban.....fÉl Óra kÜlÖnbsÉggel
picsafüstös szép jó reggelt!
mit idegeskedsz garanciás.....miért nem bérelsz egy másik motort amíg ez nincs kész...a per végén azt is kifizetik....nincs ügyvéded?
mondok egyet ha kell....5 perc alatt intézi el...sikerdíjat se kér ...az ő díját is fizetik
még a végén jól is jársz.....neked ketyegnek az órák
miattad nem tudunk és ha lenne motorod se tudnánk

jó éjt !
mintha a saját motoromhoz való alkatrészeket hallanám najónekem azért picit lájtosabb volt
fél milka...ez van...
De nekem lenne 1 ötletem, de ezt majd inkább élőben...akkor majd pénteken egyeztetünk..
Mentem eldőlni..
Jóéjt minden zsebhokizónak!
Ja, Zsolti ha el tudna jönni, jó lenne...legalább dumálnánk..ha már motorozni nem tudunk együtt..
hajtókar....vezérműtengely...dugó...henger....olajpu
mpa....csapágyak...szimmeringek....tömítéskészlet..
.olaj...
olajszűrő...fagyálló

és akkor már csak a hengerfej a kérdés mennyire ette ki a veztengely csapágyházát a surlódás....
de megműtjük szerintem...

első pillantásra így áll a recept
ha ez kész, gyorsan megnézzük.mi kell az FSE blokkhoz, beszerzem,aztán azt is elfelejtheted...meg én is..
azért kihajintottam párat mostanság....de rögtön hoztak másikakat
igen, ő volt...
Jól van,azért mondtam hogy majd pénteken beszélünk...ha nem jön közbe semmi legózhatunk, legalább egyel kevesebb szar lesz a garagéban..
megszorítások már nemhogy lófasz, lósincs bazz
okés

holnap temetjük mamát ....pénteken már vagyok.....akkor pontosítunk
attis a régi 2T gasgas-os srác ugye? mászókás...ő adott vizet mikor a csobánkai bányába haldokoltam...és vártuk a mentőt....emléxem hogy örültem mondtam magamba most legalább helikopterezünk egyet ...de nekem nem sikerült az élet...mentőautóval cipeltek el

de azért megmentették a tyúkszaros életem....köszönöm

atisnak is a vizet ...miatta nem műtöttek meg mert ittam
Gas Gason milyen kormány van gyárilag?
mindkettő kb ugyanannyit ér...
Egyébként meg ha übernagyot zakózol mindegyik hajlik...
lófaszt
tényleg?
Mer' akkor odaadom az Attis lengővilláját is...csak hogy örüjjé' nekije'
Nahiszen van itt minden féle vélemény aztán a paraszt gyerek most döntse el melyik lenne neki jobb
tudom ki kell próbálni mindeggyiket és akkor rájövök
enyémet legózod? de rendes vagy