A Markó Pisti Évek óta Endurózik Rm250-el, Volt már magyar bajnok is, és mindíg azélvonal elejében csapat vele. A futóművét finomították enduróvá, ill az áttételen modosítottak. Annyira nem lehet az szar...
szerintem nézz meg 1-2 tesztet (külföldit is), járd jól körbe a motort vásárláskor, de ne adj más véleményére.
A vélemény szubjektív...mindenki mást mond..van olyan is,aki megszívta, meret szar példányt fogott ki és azóta leszarozza az össze RM-et...
Vásárlás előtt okvetlen szedesd le a rezót a gyerekkel és nézz bele a hengerbe...illetve nyomd addig a berugókart,amig nem látod a dugót.
Tudom h patent a gép. de akkor is...
Én már Mo-i motorvásárláskor nem bízok senkiben sem.
jó motor az rm.igaz ez a motor megette már a kenyere javát(uj kulunglamella kb 120 üzemóra endurózva)
és az idomszett is kb a 3.rajta a többi meg szerintem le volt ragasztva
Szevasztok, mára végre vége a sulinak...csütörtökön meg hála a jó égnek nem lesz iskola..megnézzük Pesten ezeket a bepácolt embereket, remélem elokádja majd magát valaki
Nem, nem drága, csak NEKEM drága..
Végülis (ahogy Ronis is mondta) ez egy lámpás crossmotor...(jó, tudom h enduró)
Nagy pozitívum hogy minden alkatrészt AZONNAL kapsz hozzá és nem is túl drágán.
(haver 1992-es Suzukiához kellett egy láncvédő.Japánból rendelték meg, 1 hét alatt itt volt és 2500 Ft-ot kellett cakk-pakk fizetni érte.)
Szal nem drága, és nagyon egyben van.Nem az idomokra gondolok, mert az le van szarva...nézd meg a blokkot,az is patent.Ha jól láttam még telóharisnya is van rajta,az pedig arra vall h tényleg odafigyeltek rá...
Egyébként a korához képest gyanusan szép állapotban van.Egy enduróval endúrózni szokás, az meg ugye hagy nyomokat.Ezt vagy nem használták vagy full fel van újítva...
fel lesz újítva a blokkja...kap új dugót, gahjtókart, csapágyakat, szimeringeket felújított henger (nem perselyezve, hanem újra be lessz vonva azzal a szarral,stb)
Végülis egy 0 km-ers blokk lesz benne...
Tudtommal a 2005-ös 450 GG-ok 1.100.000-ért mennek...Az enyém 980-ért lesz eladó...Irányárban..szerintem méltányos
Ha kell valakinek...
A vélemény szubjektív...mindenki mást mond..van olyan is,aki megszívta, meret szar példányt fogott ki és azóta leszarozza az össze RM-et...
Vásárlás előtt okvetlen szedesd le a rezót a gyerekkel és nézz bele a hengerbe...illetve nyomd addig a berugókart,amig nem látod a dugót.
Tudom h patent a gép. de akkor is...
Én már Mo-i motorvásárláskor nem bízok senkiben sem.
és az idomszett is kb a 3.rajta a többi meg szerintem le volt ragasztva
Végülis (ahogy Ronis is mondta) ez egy lámpás crossmotor...(jó, tudom h enduró)
Nagy pozitívum hogy minden alkatrészt AZONNAL kapsz hozzá és nem is túl drágán.
(haver 1992-es Suzukiához kellett egy láncvédő.Japánból rendelték meg, 1 hét alatt itt volt és 2500 Ft-ot kellett cakk-pakk fizetni érte.)
Szal nem drága, és nagyon egyben van.Nem az idomokra gondolok, mert az le van szarva...nézd meg a blokkot,az is patent.Ha jól láttam még telóharisnya is van rajta,az pedig arra vall h tényleg odafigyeltek rá...
Egyébként a korához képest gyanusan szép állapotban van.Egy enduróval endúrózni szokás, az meg ugye hagy nyomokat.Ezt vagy nem használták vagy full fel van újítva...
Végülis egy 0 km-ers blokk lesz benne...
Tudtommal a 2005-ös 450 GG-ok 1.100.000-ért mennek...Az enyém 980-ért lesz eladó...Irányárban..szerintem méltányos