Én Janival rendszeresen túráztam vele...(triállal)
Én mentem az endurómmal, ő meg jött a trialllal...abszolút nem kellett várnunk egymásra.
Persze ehhez kell két, összeszokott ember.
közel nem pörögnek annyit, mint egy krossz motor, nincs bennűk power szelep, iszonyat csendesek, viszont ahhoz hogy nagy terep akadályokat kűzdj le velűk ahhoz azért kell gyakorlat, nem olyan egyszerű a triál mint ahogy kivűlröl kinéz, iszonyat sokat kell csinálni, gyakorolni,,,
Ez egyértelű hogy másra való nem keverem de én azt akartam kihozni belöle hogy trialal sem csak a hátsó udvarban lehet motorozni tőled is megerősitést kaptam most erre hogy azért lehet sok oldalubb is egy ilyen gép persze keretek között. De endurozásra egy trial egyértelmüen nem alaklmas és ezt nem is mondtam ezét trial.
Veszprém megyében lakom. Egyenlőre még csak tervben van egy ilyen motor. Azért teszettek meg mert nagy terep akadályokat lehet velük áthatolni, és persze az is fontos hogy nem hangossak, gondolom nem olyan szervizigényessek mit egy 2T krossz moci? Nem pörögnek annyira?
Keresd meg Török Janit...Dorogon dolgozik a GasGas-nál (www.gasgas.hu)
Ő az aki aktívan triálozik,versenyez...Országos bajnok is volt a szentem...asszem..
Már nem használod? Van azért sok sziklás kapatod hely amit enduróval nehéz megjárni oda szerintem tökéletes lenne egy ilyen moci legalább is én igy gondolkodom a témában.
én is erre használtam itt a környéken van egy két jo kis sziklás hegyoldal, egy délután végig jártam, mindet mindenhol eltöltöttem egy kis időt aztán go tovább,,, mondom egy oráig elpöfög egy lityivel, az eggyik leggazdaságosabb motorozási forma,,
és azt garantálom neked hogyha egy triálon három orát eltöltessz aktivan akkor rendesen meg izzadsz,,
azért figyelj oda,mit veszel, mert egy régebbi modell, cirka tiz kiloval nehezebb, és vagy 8-10 loerövel kevesebb, és a futomű sem olyan mint egy mostanin,,,
Én mentem az endurómmal, ő meg jött a trialllal...abszolút nem kellett várnunk egymásra.
Persze ehhez kell két, összeszokott ember.
Ő az aki aktívan triálozik,versenyez...Országos bajnok is volt a szentem...asszem..
Ha nagyon elmérgesedik a helyzet szólj...
komolyan...
és azt garantálom neked hogyha egy triálon három orát eltöltessz aktivan akkor rendesen meg izzadsz,,