Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mással dolgokkal már tapasztaltam hogy semmi nem olyan könnyü mint aminek látszik a triál nekem még viszont csak könnyünek sem látszik
Én Janival rendszeresen túráztam vele...(triállal)
Én mentem az endurómmal, ő meg jött a trialllal...abszolút nem kellett várnunk egymásra.
Persze ehhez kell két, összeszokott ember.
közel nem pörögnek annyit, mint egy krossz motor, nincs bennűk power szelep, iszonyat csendesek, viszont ahhoz hogy nagy terep akadályokat kűzdj le velűk ahhoz azért kell gyakorlat, nem olyan egyszerű a triál mint ahogy kivűlröl kinéz, iszonyat sokat kell csinálni, gyakorolni,,,
Ez egyértelű hogy másra való nem keverem de én azt akartam kihozni belöle hogy trialal sem csak a hátsó udvarban lehet motorozni tőled is megerősitést kaptam most erre hogy azért lehet sok oldalubb is egy ilyen gép persze keretek között. De endurozásra egy trial egyértelmüen nem alaklmas és ezt nem is mondtam ezét trial.
amugy a tavalyi sirokin az edzés napon a Gabesz barátom akivel romcsiba járok ö is felment ,mint a szar,,
Veszprém megyében lakom. Egyenlőre még csak tervben van egy ilyen motor. Azért teszettek meg mert nagy terep akadályokat lehet velük áthatolni, és persze az is fontos hogy nem hangossak, gondolom nem olyan szervizigényessek mit egy 2T krossz moci? Nem pörögnek annyira?
másra valo a triál, és másra az enduro,, nem összekeverendő ,,
Tudom, hogy Ő ment fel, de nem akartam megemlíteni a nevét...ha jól emlékszem páran nem kedvelik ITT
Keresd meg Török Janit...Dorogon dolgozik a GasGas-nál (www.gasgas.hu)
Ő az aki aktívan triálozik,versenyez...Országos bajnok is volt a szentem...asszem..
tudod ki volt az aki felment oda triállal,? , A SZelei Feri aki a magyar triál sport námbörvánja,,,
eladtam a triál motoromat három hete egy barátomnak aki a jövö évi red bull romaniacs-ra készűl fel vele most télen,,
Írd meg emailben ki az...
Ha nagyon elmérgesedik a helyzet szólj...
komolyan...
Siroki siratóra is triallal simán felkaptattak, pár hónapja láttam a videót
merre laksz amugy,,?
Már nem használod? Van azért sok sziklás kapatod hely amit enduróval nehéz megjárni oda szerintem tökéletes lenne egy ilyen moci legalább is én igy gondolkodom a témában.
én is erre használtam itt a környéken van egy két jo kis sziklás hegyoldal, egy délután végig jártam, mindet mindenhol eltöltöttem egy kis időt aztán go tovább,,, mondom egy oráig elpöfög egy lityivel, az eggyik leggazdaságosabb motorozási forma,,
és azt garantálom neked hogyha egy triálon három orát eltöltessz aktivan akkor rendesen meg izzadsz,,
szar helyzet lehetett.....drága benya a földre folyik...nem ég el....
Nyilvánvaló, hogy álló helyzetben nem folyt, de ha már bedöntöttem picit a kanyarban akkor folyt rendesen
Itt parasztfalván nem gondolkodnak az emberek
1998-tól-i évjáratban gondolkodom
ahoz képest korrekt ,h folyt a túlfolyón....
sutyi power tape-röl hallottál már ,, egy palack az elsö sárvédőre, egy a hátsora,,,
Nagyon nem korrekt...mióta megoldódott ez a probléma 2literrel kevesebb
azért figyelj oda,mit veszel, mert egy régebbi modell, cirka tiz kiloval nehezebb, és vagy 8-10 loerövel kevesebb, és a futomű sem olyan mint egy mostanin,,,