az votl a baj h kevertem fröccs távcső vadász sör vodka még fritzben elkezdtem írni egy cetlirre h miből mennyit ittam drinkbe már nem írtam de bedobtama gatyámat a szennyesbe anyám üríti ki a zsebeit és megtalálta
én tegnap voltam beálva de nagyon bátyámmal kimentünk egy vendéglátóipari alegységbe ő már kb 2éve nem volt így kint mikor már jól voltam hazafutottam crosscsizmáért meg úszósapkért,úszószemüvegért volt nagy röhögés kocsmában mikor így megjelentem találkoztam 2crossosal azokal dumáltam h páylán ászok vagytok gyertek ki egynyomos enduróútra stb nem emlékszem h jutottunk haza de bátyám mondta h beestem a bejárati ajtón és nem bírtam levennia csizmát
nekem ahhoz nem kell kifogás (szallagavató) hogy berugjak..
Bár legutoljára -ben voltam beállva...ja és másnap ügyeletes sofőr voltam a parancsnokomnál..
Nem azt várom, hogy mindenki beírja csinos vagyok, meg jól nézünk ki, csak megosztottam veletek az örömömet, és néhány(pontosabban) egy hülyegyerek gecizik....ennyi
jólvanna!
meg ne sértődj itt nekem!
Nem akarom megjátszani a nagy öreget, de nekem már volt szallagavatóm is, de kurvára nem emlékszem egyikre sem...annyi mindent láttam/tapasztaltam/hallottam azóta hogy abszolúte nem emlékszem rá...
Veled is nagyon sok minden fog még történni, jó/rossz hogy erre speciel nem fogsz emlékezni...
Egyébként csinosak vagytok együtt, ha már olyan nagyon akarod hallani...(ha valaki most beszól hogy vén buzi,azt kibelezem)
mi ez, valami pantomimcsapat?
Na jó...csak vicceltem..
Viszont...mekkora lenne, ha a következő táncra a fehér kesztyű helyett a motoros kesztyűd lenne rajtad?
minek iszol ha nem bírod?
Bár legutoljára -ben voltam beállva...ja és másnap ügyeletes sofőr voltam a parancsnokomnál..
hanem az első képen viccesek a ruhák...
de nem baj! megmaradok ilyen geci hülyegyereknek....
meg ne sértődj itt nekem!
Nem akarom megjátszani a nagy öreget, de nekem már volt szallagavatóm is, de kurvára nem emlékszem egyikre sem...annyi mindent láttam/tapasztaltam/hallottam azóta hogy abszolúte nem emlékszem rá...
Veled is nagyon sok minden fog még történni, jó/rossz hogy erre speciel nem fogsz emlékezni...
Egyébként csinosak vagytok együtt, ha már olyan nagyon akarod hallani...(ha valaki most beszól hogy vén buzi,azt kibelezem)
Na,majd én is teszek fel...
Ollllllyaaaaan bunkóóóóó vagy!
Na jó...csak vicceltem..
Viszont...mekkora lenne, ha a következő táncra a fehér kesztyű helyett a motoros kesztyűd lenne rajtad?
Vén kecskék is megnyalják a sót...