Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az okosok azt mondták hogy az öregebb,250 ccm feletti 2t-k 60-65 LE körül vannak...de nekem 38-40 LE is bőven elég...
Úgy is vettem a gépet hogy "csak" 250 ccm, de időközben átalakult 300 ccm-é...
ez nem is csoda,,
Ok Laci!
Ha kész lesz a gép, odadom neked is hogy megpróbáld majd betörni a lovakat...
ja, nem lesz benne power szelep...kicsit kezelhetetlenebb lesz a jószág, de ez van...
hajjaj!
Tetszett, mi?
csókolom...

Megjelent az új motorinfo magazin, benne vagyok. . .
1 órája röhögök a képeken! !
Szépjóre GG elt mindenkinek Két hét és szalagavató Picit be vagyok kakkantva
Olivér jó névnapozást
Hogyan elégitsem ki a páromat orálisan, hogy ne fogazzak?
- Előtte csókolj meg egy legalább 80 km/h sebességgel haladó Ikaruslökhárítót (suluj)
- Szólj neki hogy verje ki... a fogaidat vascsővel. (bazsiahegyrol)
* A fiukat zavarja hogyha "szagos" egy punci?

- "Ne függyé le! Szeretem ha büdös a picsa egy kicsit" (suluj)
- A pinaszagú hamburger után én már nem nyilatkozok... (bazsiahegyrol)
bnőm azt mondta h nem rossz az íze!még nem kóstoltam.....
ez kicsit hajaz a shop stop2-re, de jó
* Valahol olvastam ha sok petrezselymet eszel akkor jobb lesz a sperma szaga. Igaz ez?

- Igaz bizony, sőt ha még többet eszik belőle az ember akkor zöld is lesz és világítani is fog (suluj)
- Igen és ha krumplit is eszel mellé akor zöldséglevest hugyozol. (bazsiahegyrol)
a büdös kva annyukat
* A pasim ondója méz ízű mit tegyek?
Hetek óta érzem a pasim ondóját hogy méz ízű nagyon rossz amikor orálisan elégítem ki mit tegyek?

- Mártogasd citromos teába és úgy kortyold el... (suluj)
- Szólj a Fókusznak hogy van elbínó méz... (bazsiahegyrol)
* Engedjem a barátnőmnek, hogy orálisan (szájjal) kielégítsen?
Kb 7 hónapja vagyunk együtt, ő még sosem csináta senkinek, nekem sem csinálta még senki. Nem tudom, hogy milyen érzés. Belemennyek?

- Nehogy mert a szájkoboldja leharapja a kukidat. Javaslott egy aranyos és kedves szívlapáttal távol tartani és cölibátust fogadni. (suluj)
- Ezt azért nehéz elhinni az internet korában... Bazz csak ne mondd neki hogy kolbász mert ráharap... (bazsiahegyrol)
namivan puncikoboldok
hol vagy katona?
hoppá nem ezt akartam
na megyek mert holnap sok dolgom lesz és pihenni kell . nehogy csúnya legyen az egyenruhám .
nagy ló faszt csak 3 kilóst kaphat
Vedd meg előre neki...ki tudja lesz-e még EC 125 addigra, nocsak...az enyém pont eladó