Gyerekek tegnap összeraktam a gépet,felmatricáztam,ultrabrutál lett!
Már csak annak a fránya blokknak kéne kész lennie...
Van képem a gépről,de csak akkor teszem fel,ha teljesen kész lett.
köszi most beszéltem a sráccal és mondta h elvitték szóval már mind 1
amúgy lenne 1 Xr 600-as cserém 93-as de nem tudom én is így voltam h gyenge lenne 1 cross után ahhoz meg semmi papír szóval ha utcán használni akarnám akkor azt le sem tudnám rendszámoztattatni....
halihó! Beszéltél vele esetleg.se? itt a szünet,igaz a szar idő is...nem tudok semmit se csinálni hétfőn érkezik a düvilre a carbon dob,kiváncsi leszek a hangjára
Ezzel az a baj, hogy terepre (főleg egy krosszmotor után) borzasztó gyík lesz, ha meg utcán akarod használni, akkor még rá kell költség vagy 100e-t...amúgy az XR-ek nagyon jó kis vasak, gyakorlatilag elpusztíthatatlanok, szal ilyen mindenes motornak kiváló választás!
az lessz hnap szépen leveszem róla a karbit meg a membránt kiveszem belőle....
ezzel nem tudok semmit elb@szni igaz?mármint ebben semmi nehéz nincs...?
ja,ja...tedd meg,amíg nem késő...én már nem akartam a dugó,henger után hajtókart is cserélni,mert jónak látszott....de végül Zoozzi mégis rádumált...na akkor láttam,hogy kivolt a hajtókar is + alsó csapágyazás...kb 2 hetet bírt volna ki, utána szétkúrt volna mindent belül...
ma levettem a rezót kiváncsi voltam mien a dugóm...
a gyűrűknél nincs beégve, a adugó teteje nem kormos, sztem még elmegy 1 darabig.
Próbáltam róla több kevesebb sikerrel csinálni képet is...
Már csak annak a fránya blokknak kéne kész lennie...
Van képem a gépről,de csak akkor teszem fel,ha teljesen kész lett.
amúgy lenne 1 Xr 600-as cserém 93-as de nem tudom én is így voltam h gyenge lenne 1 cross után ahhoz meg semmi papír szóval ha utcán használni akarnám akkor azt le sem tudnám rendszámoztattatni....
ezzel nem tudok semmit elb@szni igaz?mármint ebben semmi nehéz nincs...?
sm szett nélkül elcserélné velem 1 az 1be...
Hálám örökké üldözni fog?
Mivel tartozom?
ma levettem a rezót kiváncsi voltam mien a dugóm...
a gyűrűknél nincs beégve, a adugó teteje nem kormos, sztem még elmegy 1 darabig.
Próbáltam róla több kevesebb sikerrel csinálni képet is...