Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

skyro az én mocim is elado...tudom az emliett kereteden kivül esik....de nem olyan sokkal
gondolom azok a szakadásszerű piros izék az DÍSZEK
nah előbb unatkoztam mert nem írtatok és ezt sikerült
Kezdő vagyok...meg nem is egy fú de akkora dolog vélemény?
én ilyen gumikkal enduroztam a ts-r en
Andris! Feladtam ma a csomagot, csütörtökön munkaszüneti nap, de szerintem pénteken vagy hétfőn már ott lesz.
lement a motorok ára nagyon... 2006 os motorokat már kapsz 7-8 kilóba

bár erre spec egyből kellenének gumik lánc meg az Isten tudja mi
Ja a blokkot ebből tettem át, ebbe meg vettem egy másikat amihez vettem egy harmadikat javítókészletnek.
hááát.nekem azt mondta hogy a héten hív már ajánlom is
Hali!
Nemtudok semmit róla. De szerintem már fogsz vele menni.... vagy nem lelépet Zoozee Lenessel motorozni?
halihó! Skyro,nem tudsz vmit a gépemről?
Sajnos pénz kérdése!
De most őt nézegettem 250es KX 250.000 FT
úgy tűnik mehetek a bkv hoz... meg akarnak vágni 24 rongyal pedig márciusban nem is bkv z tam
megyek adategyeztetni
ReGGelt, úgy tűnik ma nem mentem be első órára
reggelt!
Blokk nélkül vetted a cinyót? Mert 3 sebességes blokk van benne, pedig ez egy enduro.
Ja és 520km ről jöttek a simsonért, úgy hogy amikor felhivott mondtam hogy várjon 2 hetet mert ha nins meg az érettségi akkor nemtudom eladni ...
Én a crm et amikor vettem olyat néztem hogy a motorja legyen rendben aztán a külsejét meg majd én rendbeteszem, szét is kaptam darabokra , festés sm szett üléshuzat ezmegaz kedvemre ahogy kell, sámson meghát azt hobbiból is csináltam, mert kicsit egyedi is lett meg minden részében az utolsó csavarig fel van újítva!
Még egy videó is van az adatlapomon hogy hogyan készült !
Akkor Te is nagy bizniszmen vagy a motorjaiddal
Mondjuk én is mindkettőt úgy adtam el hogy jobb állapotban volt mint mikor vettem...
15ért, köszi
de 160-nál ált meg a crm be is beletoltam vagy 200at
Ő az előretolt megfigyelőm, hozzá közelebb vannak a gödrök, hamarabb észreveszi őket!
nah...jól itthagytatok...akkor én most egyedül maradtam...hm..inkább nézem a Múmia 3-at...
vazzz...szimót mennyiért vetted?
Szépen rendbepakoltad mindkettőt,gratula!
hét vége felé nyélbe kéne ütni az üzletet..