Most jól megy... lehet dugulás vagy nem tudom mi... mert régen mentem vele... azért nem arra gondolok mert kb. 10km után csinálta ezt aztán meg hazamenet meg jó volt
nekem a cr125 nél fordult elő az hogyleolvadt a magasfordulati tekercsrőla szigetelés és azoylan volt h nem tudott kipörögni yolan volt mintha egy bizonyos fordualtszámnál leszabályzott volna és kb oylan erő votl bene mint 1simsonban mivel csak az alacsonyfordulati tekercs működött ez aztán tönkre baszta a CDI-t szal komplett gyújtás cserém volt
Tudom hogy nem ebbe a topikba kéne de itt is vannak szakemberek
Mentem a motorommal és fordulaton csak úgy megtorpant és furcsa hangot hallottam... kuplungot behúztam gáz vissza... nem állt le csak vissza alapjáratra, ahol ilyen hullámosan járt (miért lehet hullámos az alapjárat). Járt egy kicsit majd indultam és ment rendesen a fura hang se volt... Létezne hogy besült volna? Mi lehet a probléma? Minden vélemény érdekelne?
Lehet túlmelegedett? Mert fagyállós a víz ami benne van, most este történt az eset...
Aztán mennyibe van a művelet a motor vételárával együtt(tudom még nincs kész, de körülbelüli árat valsz. tudsz)? Ha üzleti titok, akkor kibírom nélküle
Aztán beszélünk!
Ha bármikor előjönne a tünet, félreállni és kezdheted szerelni. . .
ha úgy van beférek?
köszi
de most jólmegy?
Lenne egy nagy problémám... SEGÍTSETEK
Tudom hogy nem ebbe a topikba kéne de itt is vannak szakemberek
Mentem a motorommal és fordulaton csak úgy megtorpant és furcsa hangot hallottam... kuplungot behúztam gáz vissza... nem állt le csak vissza alapjáratra, ahol ilyen hullámosan járt (miért lehet hullámos az alapjárat). Járt egy kicsit majd indultam és ment rendesen a fura hang se volt... Létezne hogy besült volna? Mi lehet a probléma? Minden vélemény érdekelne?
Lehet túlmelegedett? Mert fagyállós a víz ami benne van, most este történt az eset...
Előre is kösz a hozzászólásokat
Jah a motor KX250 és nemrég lett bejáratva...
Üdv
A vicces,hogyha megvan a blokk,kb 1 óra alatt összerakom