na ezt én soha nem engedném meg....multkor mikor megvették / kipróbálták az enyémet,én bizony mentem a másik motorral mellettük!
Lehet hogy nem vagyok a legjobb motoros Magyarországon, de akkor még Németh Kornél sem tudott volna leelőzni!
Egy jótanács: SOHA ne hagyd a motort egy percre sem őrizetlenül az utcán (bár úgysem fogsz ott vele közlekedni... ) !
Németh Kornél motorjait is a garázsából lopták el...
Mocskos hely ez a Budapest...
Ja az egy kicsit messze van.
Most ahol lakom albérletben, van pincéje és ha a tisztelt lakókat meg tudom fűzni akkor oda letenném a mocit, max szerzek egy deszkát amin feltolom a levezető lépcsőn, kisbusz meg hál istennek van.
Eddig árultam a motort de rájöttem hiányzik mióta Pestre jöttem nem nagyon motoroztam és ez így szar!
Segítségeteket kérném, hátha tud valaki valami ötletet!
Szeretnék motoromnak garázst nézni, vagy valami helyet ahol tárolhatnám.
9.ker-ben Europark környéke lenne a legjobb, bár annyira nem fontos a közelség mert tudom hurcolni.
Valami biztonságos megoldás kéne!
Mennék nagyon szívesen,csak kiment tegnap a bokám és egyenlőre még járni tanulok (mentem volna vasárnap ktm,husaberg nyiltnapra is,csak ilyen lábbal szerintem felejtős )
Viszont következő héten ha lenne valami,akkor bennelennék!
SOSE NŐSÜLJETEK!
az SX úgy is egykeréken megy
Következő héten akkor tényleg csináljunk egy közös fórumos motorozást! Csak aztkéne eldönteni hogy hova mennénk....!
Lehet hogy nem vagyok a legjobb motoros Magyarországon, de akkor még Németh Kornél sem tudott volna leelőzni!
Péntek délután, oszt senki sem sehol semmi sem?
Németh Kornél motorjait is a garázsából lopták el...
Mocskos hely ez a Budapest...
Most ahol lakom albérletben, van pincéje és ha a tisztelt lakókat meg tudom fűzni akkor oda letenném a mocit, max szerzek egy deszkát amin feltolom a levezető lépcsőn, kisbusz meg hál istennek van.
Eddig árultam a motort de rájöttem hiányzik mióta Pestre jöttem nem nagyon motoroztam és ez így szar!
Segítségeteket kérném, hátha tud valaki valami ötletet!
Szeretnék motoromnak garázst nézni, vagy valami helyet ahol tárolhatnám.
9.ker-ben Europark környéke lenne a legjobb, bár annyira nem fontos a közelség mert tudom hurcolni.
Valami biztonságos megoldás kéne!
Üdv.
Viszont következő héten ha lenne valami,akkor bennelennék!
vagy meccselsz?
DEE! Valamit még ebben az évben összekéne hozni....! Vagy Tise,vagy tokod vagy valahol....
Most írtunk egy próbla levelet: Címzett Tatabánya
Be kellet volna írni, hogy Tatabánya TISE a címzett helysége
Jövő hétvégén Kosd! ! ! !
Mi?