Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem veszi fel a telóját. kivagyok már picit.motorozni akarok
sose nősüljmeg fiam! ezt apám is szokta mondogatni
sztem blokk sm lesz kész, meg vasárnapra anyósom programot csinált nekem...
SOSE NŐSÜLJETEK!
Első teló miatt?
az SX úgy is egykeréken megy
Nem lett kész a moci?
Következő héten akkor tényleg csináljunk egy közös fórumos motorozást! Csak aztkéne eldönteni hogy hova mennénk....!
na ezt én soha nem engedném meg....multkor mikor megvették / kipróbálták az enyémet,én bizony mentem a másik motorral mellettük!
Lehet hogy nem vagyok a legjobb motoros Magyarországon, de akkor még Németh Kornél sem tudott volna leelőzni!
Egyik ismerősöm motoját (RMZ450-06) lopták el ,h kipróbálták és nem vitték vissza és ez nem Pest megyében történt.
Na mi van a többi gasgas csőlakóval?
Péntek délután, oszt senki sem sehol semmi sem?
Egy jótanács: SOHA ne hagyd a motort egy percre sem őrizetlenül az utcán (bár úgysem fogsz ott vele közlekedni... ) !
Németh Kornél motorjait is a garázsából lopták el...
Mocskos hely ez a Budapest...
Ja az egy kicsit messze van.
Most ahol lakom albérletben, van pincéje és ha a tisztelt lakókat meg tudom fűzni akkor oda letenném a mocit, max szerzek egy deszkát amin feltolom a levezető lépcsőn, kisbusz meg hál istennek van.
Eddig árultam a motort de rájöttem hiányzik mióta Pestre jöttem nem nagyon motoroztam és ez így szar!
Sztem vasárnapnak reszeltek...
Én szívesen segítenék, de szerintem neked Szentendre kicsit messze lenne...
Sziasztok!

Segítségeteket kérném, hátha tud valaki valami ötletet!
Szeretnék motoromnak garázst nézni, vagy valami helyet ahol tárolhatnám.
9.ker-ben Europark környéke lenne a legjobb, bár annyira nem fontos a közelség mert tudom hurcolni.
Valami biztonságos megoldás kéne!

Üdv.
most olvastam el miylen szövődményai lehetnek szal szerintem én is kihagyom
Mennék nagyon szívesen,csak kiment tegnap a bokám és egyenlőre még járni tanulok (mentem volna vasárnap ktm,husaberg nyiltnapra is,csak ilyen lábbal szerintem felejtős )
Viszont következő héten ha lenne valami,akkor bennelennék!
gyere Vasárnap
vagy meccselsz?
Csáó!
DEE! Valamit még ebben az évben összekéne hozni....! Vagy Tise,vagy tokod vagy valahol....
Asszem ma megkapom a cuccokat a Terimántor 4 Rettenethez (T4R=TS-R )
Üdvözlet!
Most írtunk egy próbla levelet: Címzett Tatabánya
Be kellet volna írni, hogy Tatabánya TISE a címzett helysége
nem csinálunk jövő héten egy jamboriee-t?
mi van ott?
Akkor ne ugrálj, mert abból olyan szövődmény lehet, hogy beszarsz!

Jövő hétvégén Kosd! ! ! !
azt mondta hogy azért volt körberepedve a blokkom, mert széles bele a főtengely...most rendezik a dolgokat...
és ma már van melód?
Mi?