Ja...a klubos rendezvény "csak" egy órás volt, a terep sem volt a Tokod környékéhez mérhető, de az utolsó pár körben már a fülemen is levegőt próbáltam venni, pedig nem mentem valami hűdenagy tempót (bár állítólag a vége felé határozottan gyorsabb köröket mentem mint az elején )...
Talán...nem lenne meg...kérdezd meg Dömét....
Én is azt hittem...tavaly, mikor még aktívan csapattunk, lementünk krosszpályára...aztán kiköptük a tüdőnket...Pont Döme írta nemrég hogy nagyon sokat kell rá edzeni.
Vagy Faisst bácsi is megmondhatja..nézd meg, egyfolytában kondiznak, úsznak, bringáznak, meg isznak...
Nem azt mondom hogy nem lehetne meg az állóképességed, de gyúrj rá!
Hát én bírom a fejed de azért ott kurva jó állóképesség kell...meg egy faja gép...
Tegyük fel hogy rágyursz mondjuk pár hónap alatt, de akkor még mindig kell egy strapabíró vas...
küzdök fősulin tervek be megvannak vmiféle nagyobb gépre, egyenlőre csak hasznalt 250re.. mert endurcrossba jo lenne indulni... viszont a szülök nem ertekelik az ötletem
fogalmam sincs...ma még nekem sem vette fel..
Pénteken megy össze a blokkom, de annyi melója van hogy lehet hogy nekem kell összepakolni...
Leszarom, csak készüljön...
vagy titkos?
hanemhogy azért szuszogva kiköpött tudővel akár de végig mennék
Természetesen ha indulnék ilyenen akkor rágyúrnék (jobban), de szerintem egy ideig nem is lesz ilyen
Én is azt hittem...tavaly, mikor még aktívan csapattunk, lementünk krosszpályára...aztán kiköptük a tüdőnket...Pont Döme írta nemrég hogy nagyon sokat kell rá edzeni.
Vagy Faisst bácsi is megmondhatja..nézd meg, egyfolytában kondiznak, úsznak, bringáznak, meg isznak...
Nem azt mondom hogy nem lehetne meg az állóképességed, de gyúrj rá!
TALÁN! meglenne, de nem tudom
strapabíró vas... ezért szeretnék 125-ös vagy 250-es crosst
most 40FT az egész doboz CD?
Tegyük fel hogy rágyursz mondjuk pár hónap alatt, de akkor még mindig kell egy strapabíró vas...
hülye vagy gyerek?
röviden a válasz
rég hallottam rólad mi van veled?
szikra nagyfőnök, nekem is fontos dolgaim vannak 18án többek között meg kell ünnepelnem a masodik ikszet
Pénteken megy össze a blokkom, de annyi melója van hogy lehet hogy nekem kell összepakolni...
Leszarom, csak készüljön...
Számítunk ám rád!
Jövőhét szombatra bemondták hogy suli lesz remélem rövidített! és remélem nem 7 órás órarend lesz
nekem fontos dolgaim vannak 18.án!