Vasárnap voltam motorozni és mentünk egy "pici" karikát! Solymár,Piliscsév,Dorog,Csobánka.....tehát fasza volt nagyon (volt benne természetesen falmászás dorognál,meg csobánkán....!)
nálunk suli vége felé jártak robogóval azthitte az egyik hogy kemény, aztán akkorát csiszolt a suli előtt hogy az valami hihetetlen -nem lett a tagnak semmi baja-
másik az ingerlőbb volt, ő dorogon ütközött gyalogossal-- neki semmi baja -- gyalogos semmi baj-- robogó totál kár...
én bementem a suliba 450-el..."U" alakú épület én meg egészen bementem középre,,,nincs akra dob rajta, de szépet szólt így is....senki sem szólt érte..
hali
vaccap?
mi megkezdtük a téli edzést...tegnap óta majdnem 100km-t tekertünk...amiből kb 1 km-t ültem a bringán
holnap kondi,csütörtökön úszás,péntek kondi...de élvezzük..szóval simán jó
mentem fel a suli utcáján,8:40kor,50kor csöngetnek... sietős volt...kettő csutka,keskeny kis utca,magas épületekkel,hang az jól bent marad...az akra meg szól..:D az igazgató meg akkor sétált fel az utcán... és szóban figyelmeztetett hogy nem kellene,majd elkérte a szülők könyvémet és beírta hogy hangoskodtam...balfasz.
Helyzet? Mikor lesz közös motorozás?
Vasárnap voltam motorozni és mentünk egy "pici" karikát! Solymár,Piliscsév,Dorog,Csobánka.....tehát fasza volt nagyon (volt benne természetesen falmászás dorognál,meg csobánkán....!)
másik az ingerlőbb volt, ő dorogon ütközött gyalogossal-- neki semmi baja -- gyalogos semmi baj-- robogó totál kár...
vaccap?
mi megkezdtük a téli edzést...tegnap óta majdnem 100km-t tekertünk...amiből kb 1 km-t ültem a bringán
holnap kondi,csütörtökön úszás,péntek kondi...de élvezzük..szóval simán jó
lehet, hogy éppen te kelltetted fel a hallgatóságot
telóval hoyg álsz?
Lassan hozhatsz még 1000 Ft-ot.