nem úgy sok.az nem sok
40 körül szeretnék valami jobbat,csuklósat ha lehet.és a Tiétekre írtam,hogy sok,mert 72 körül mozog úgy láttam.A neox.vagy az is van akcijjjóban?
nekem mondod...
1996-ban a 4 napos Erdélyi túra közepén észrevettem hogy 3 db lánckerékcsavarom maradt...ráadásul egymás mellett...Úgyhogy "elosztottam" őket és úgy fejeztem be a túrát...
nem, mert amikor cseréltem a telóban olajat, akkor menetrögzítővel tettem vissza az összeset és még a váltókar és berugó csavarját is...
az olajkukkoló nyílás csavarja is fellazult, azt majd, ha olajat cserélek akkor kenem be...
én szeretem a ad gyűrűket,igaz sisakon még nem használtam.
sztem az a jó bennük,hogy nem lazul meg,mindig beállítod a kellő méretre.míg a csatosak meglazulgatnak,meg kikopik a csat meg ilyenek
ajánlom mindenkinek az összes csavar átnézését a motoron...
tegnap felraktam bakra, had pöfögjön kicsit, ha már alattam nem tud.
szóval, hallom valami ciripel, csörög... nézegetem a hátsó lánckereket, hát az összes anya csontig le volt tekeredve egészen a menet végéig....még szerencse, hogy önzáró. gyorsan visszahúztam őket menetrögzítővel... szóval át kell nézni rendesen a gépet!
köszi az infót
lehotay@gasgas.hu
na télleg húztam
szevasztok
Na jó, csak picit írtam el: 2006-ban volt...
Vegyél Alpinestars-t, vagy Oxstart. Azokból van sok helyen eksön.
Dávid! melyikre küldted?
ádííosz ámíígosz
Akkor még nem is volt GG túra!
legalább is nékem bejön
40 körül szeretnék valami jobbat,csuklósat ha lehet.és a Tiétekre írtam,hogy sok,mert 72 körül mozog úgy láttam.A neox.vagy az is van akcijjjóban?
1996-ban a 4 napos Erdélyi túra közepén észrevettem hogy 3 db lánckerékcsavarom maradt...ráadásul egymás mellett...Úgyhogy "elosztottam" őket és úgy fejeztem be a túrát...
Küldtem íméélt
olvastátok?
Andris mikor beszélsz a tudod kivel?:D nem akarom már zaklatni szegényt
Az is sok?
az olajkukkoló nyílás csavarja is fellazult, azt majd, ha olajat cserélek akkor kenem be...
sztem az a jó bennük,hogy nem lazul meg,mindig beállítod a kellő méretre.míg a csatosak meglazulgatnak,meg kikopik a csat meg ilyenek
kösz GD neked is
sisakból meg ami akciós Laser, Shark, Airoh szintén jók
viszont Andrissal egyetértek, a dupla D gyűrű legalább olyan rossz, mint a csat, kitalálhatnának valami "jobb" megoldást!
nekem a villahíd csavarjai is meglazultak már
tegnap felraktam bakra, had pöfögjön kicsit, ha már alattam nem tud.
szóval, hallom valami ciripel, csörög... nézegetem a hátsó lánckereket, hát az összes anya csontig le volt tekeredve egészen a menet végéig....még szerencse, hogy önzáró. gyorsan visszahúztam őket menetrögzítővel... szóval át kell nézni rendesen a gépet!
www.hebo.hu