Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát elvileg jövő hétvégén már csapatunk!
Kuplung nem jött még, képzeld mi a szitu:
Haveromnak adtam pénzt és mondtam neki hogy ő küldje a gyereknek (paypal központi fizetős rendszeren)
Elküldte, az amcsi gyerek meg közölte hogy nem küld másnak árút csak a vevőnek, megbízottnak nem.Küldtem neki egy csomó emailt hogy ne faszoljon már én kértem a haveromat meg erre...semmi válasz...pedig egy nagy cég, nem magánember...
Szóltam Ebay-nek hogy dörrenjenek rá az emberre, erre meg azt az okos tanácsot kaptam hogy lépjek kapcsolatba az emberrel...fasza,mondom,lépnék de baszik viszaírni!
Mindegy...amíg nem jön meg,addig felrakom a bowdenest...
Köszi.
Hu,és motorozás mikor lesz vele?minden megvan már a mocihoz?vagy hiányzik még valami?kuplung megjött már?
PÉnteken rakom Össze a blokkomat!
ez kedves volt...
Hát úgy is küldheted...
Kell hozzá: A cég (eladó,vevő) neve, bankszámlaszáma,IBAN kódja, Swift kódja, ország, város, Bank neve.
Nézd meg hogy nagy cég-e, nehogy átverjenek...
Ebay-on is jártam már úgy hogy nem küldték a cuccot...
Én is, erősen
dógóunk vazzzzeeeee!
Mi van banyek, kihaltunk?
ReGGelt Jó munkát az éppen dolgozó endurosoknak, az iskolapad koptatóinak meg kitartást, mindjárt hétvége
Jaja
valld be hiába van az egyik képeden Pastrana fejed nem megy a motorozás!
Andris!
Az ebay-en kívül rendeltél már?
Egy sisakot próbáltam rendelni egy oldalról,de a dombornyomott Mastercardot nem tudják elfogadni,és bank transferrel kéne pénzt küldeni.
Tudsz erről valamit?
ezzel bazzeg nem lehet egyenesen menni csak keresztbe

anno nekem is szoknom kellett az sx et.... nyaltam néhányat a kanyarokba mire megszoktam h ez nem úgy van mint a 125 nél h csutkázni kell
A technikás egyenesekben nagyon jó a csávó
esztergáltatni müanyagot?
bontó,eszterga?
ezaz h drágát énis tudok
csak drágát tudok..de az szép...
nemtudo valaki a kx-re nekem egy tanksapkát?ocsoért szerintem amugy cr-é vagy más japo is jó rá
addigra én is igencsak szeretnék motorzni!
én mondtam hogy buta power szelep!
hát ülj rá egy akkori 2t-re, utána meg ülj rá egy mostanira...az EC-nél szinte nem is érzed, mikor kapcsol a power...a 97-es 250-es SXemnél az első pár napot azzal töltöttem hogy megtanultam vele motorozni...az a kurva hátsó kerék állandóan előzött...
Oké Majd megmutatom neked ezt a pályát amin motoroztunk vasárnap, nagyon komoly kis pálya...és elég hosszú is, az esések és a falon fennakadások számától függően 7-15perc egy kör Meg hát edzésnek se utolsó, fosóhomok az egész
rágósabb alatt mit értesz?

jah csak érdekesség képpen mondtam
megmaradok a 760as Maiconál
persze csak a tuningoltnál