hát elvileg jövő hétvégén már csapatunk!
Kuplung nem jött még, képzeld mi a szitu:
Haveromnak adtam pénzt és mondtam neki hogy ő küldje a gyereknek (paypal központi fizetős rendszeren)
Elküldte, az amcsi gyerek meg közölte hogy nem küld másnak árút csak a vevőnek, megbízottnak nem.Küldtem neki egy csomó emailt hogy ne faszoljon már én kértem a haveromat meg erre...semmi válasz...pedig egy nagy cég, nem magánember...
Szóltam Ebay-nek hogy dörrenjenek rá az emberre, erre meg azt az okos tanácsot kaptam hogy lépjek kapcsolatba az emberrel...fasza,mondom,lépnék de baszik viszaírni!
Mindegy...amíg nem jön meg,addig felrakom a bowdenest...
Hát úgy is küldheted...
Kell hozzá: A cég (eladó,vevő) neve, bankszámlaszáma,IBAN kódja, Swift kódja, ország, város, Bank neve.
Nézd meg hogy nagy cég-e, nehogy átverjenek...
Ebay-on is jártam már úgy hogy nem küldték a cuccot...
Andris!
Az ebay-en kívül rendeltél már?
Egy sisakot próbáltam rendelni egy oldalról,de a dombornyomott Mastercardot nem tudják elfogadni,és bank transferrel kéne pénzt küldeni.
Tudsz erről valamit?
hát ülj rá egy akkori 2t-re, utána meg ülj rá egy mostanira...az EC-nél szinte nem is érzed, mikor kapcsol a power...a 97-es 250-es SXemnél az első pár napot azzal töltöttem hogy megtanultam vele motorozni...az a kurva hátsó kerék állandóan előzött...
Oké Majd megmutatom neked ezt a pályát amin motoroztunk vasárnap, nagyon komoly kis pálya...és elég hosszú is, az esések és a falon fennakadások számától függően 7-15perc egy kör Meg hát edzésnek se utolsó, fosóhomok az egész
Kuplung nem jött még, képzeld mi a szitu:
Haveromnak adtam pénzt és mondtam neki hogy ő küldje a gyereknek (paypal központi fizetős rendszeren)
Elküldte, az amcsi gyerek meg közölte hogy nem küld másnak árút csak a vevőnek, megbízottnak nem.Küldtem neki egy csomó emailt hogy ne faszoljon már én kértem a haveromat meg erre...semmi válasz...pedig egy nagy cég, nem magánember...
Szóltam Ebay-nek hogy dörrenjenek rá az emberre, erre meg azt az okos tanácsot kaptam hogy lépjek kapcsolatba az emberrel...fasza,mondom,lépnék de baszik viszaírni!
Mindegy...amíg nem jön meg,addig felrakom a bowdenest...