SG-1e van, már nem gyártják. 4 éves, de bírja még.
Cypher...hát, az szerintem eléggé alapszintű darab, nekem az ilyenek nem is kényelmesek, mert lötyög bennük a lábam (jóformán 0 a párnázás benne)...
én utálom a D gyűrűt....
Vennem kell valami franya szemüveget,mert keskeny a fejem, a sisaktól nem megy rá rendesen a szemüveg (de "befér" a sityakba), és így meg folyamatosan jön be a por a szemembe...
na...pont most írt a csávó hogy még nem kapta meg a pénzt...de rábaszott, mert a paypal-on tökéletesen látszik hogy kitől, hova ment az összeg és hogy mennyi...nem tudja letagadni...
lehet hogy hülyeség de 40 körül már itthon is kapsz...
Egyébként meg sisakot látatlanban soha ne vegyél, csak akkor ha fel tudod próbálni.
Lehet hogy a te méreted, de nincs két egyforma méret, lehet hogy az szivacs másképpen van benne, esetleg egy varrás nyomja a fejed,stb...
Plussz egyszerűbb visszavinni/visszaküldeni a boltba, ha itthon veszed...
Na hát mondhatom ez fasza.Gondolom kicsit bepöccentél.
melyik eladó az?
egyre több ilyet hallok.nemtudom én merjek-e rendelni akármit is.
most sisak után nézek.40 körül kijönne egy fox.
Az a cég,ahonnan azt a mailt kaptam,ami miatt kérdeztelek az utalás miatt,ott kiderült,hogy nincs is az a méret,ami nekem kellene.Írtak mailt.eddig azt mondom korrektek.de az nem ebay.Ebayen lenne más sityak olcsóbban.Na most mi legyen
Oxtar is jó de a SIDI sztem jobb. Mondjuk árban meg az Oxtar a jobb. Remélem sokat segítettem