rendben
ebben tudok segíteni
mosóteknő nem nagyon van a hazai pályákon...max ha már nagyon szar a pálya és gödrös akkor kb olyan mint ha egyfolytába azon mennél...na akkor a legfárasztóbb motorozni mert nem ülhetsz le egyáltalán...
motocross pályára és enduróra más kondi kell...
menj 20 percet olyan tempóban amit csak bírsz,megtudod milyen érzés elfáradni,persze ha végig birod
Andris
te crosspályán akarsz majd edzeni velem nem?
Szentendréről átmegyünk Budakalászra (Harold is jön szerintem=KTM 525), ott felszedjük Fürjes Attis haveromat (EC 300) aztán ha van még valaki, találkozunk az Ürömo benzinkútnál, aztán a 10-es mellett megyünk Dorog felé (fasza erdős részek vannak arrafelé..)
Aztán Dorogon találka szerintem Döméék előtt...csak még őket is meg kell kérdezni hogy nem zavarunk-e?
125 is ugyan úgy szétbassza a pályát szerintem
nem vastagok
őőő
asszem jövök fényképezőgéppel és elküldöm a natura 2000 nek
vagy behajtom a védelmi pénzt
nem messze a befejezetlen ugrótól
arra emlékszel?
borzadály ami abban a hátső felmenőben szokott lenni
ebben tudok segíteni
mosóteknő nem nagyon van a hazai pályákon...max ha már nagyon szar a pálya és gödrös akkor kb olyan mint ha egyfolytába azon mennél...na akkor a legfárasztóbb motorozni mert nem ülhetsz le egyáltalán...
Janival majd a csili-fini technikákat, fatörzsön átkelést, sziklákat, etc...
Persze hogy krosszpályán, Hombre!Csak egy SX boldog tulaja vagyok!
de itt arról van szó, hogy nem akartam megfőzni a motort
próbáld meg egy 450 es vagy 250 2t géppel
majd mész az enyémmel valamikor
lehet, hogy a végét járta és azért forrósodott enynire? (1 hűtő)
ott 1,5 óra gyurma,aztán hazabringa
érzem az izmaimat asszem
menj 20 percet olyan tempóban amit csak bírsz,megtudod milyen érzés elfáradni,persze ha végig birod
Andris
te crosspályán akarsz majd edzeni velem nem?
Sztem 9-10 között leszünk ott
hát kb olyan dél körül értek ide nem?
-jövőhét hú de messze van még -
Aztán Dorogon találka szerintem Döméék előtt...csak még őket is meg kell kérdezni hogy nem zavarunk-e?