Homokra nem rossz amúgy, olcsó...szarért szart jelige...
Nekem Bridgestone van hátul (lentebb a jobb szélső kép, amit betettem pár HSZ-sal előbb), még kopottan is szuper.
Kicsit messze van, ha azt vesszük, hogy Kakucs a házamtól 7.1 km-re van
Jövő héten tetetek a kocsimra vonóhorgot, meg veszek egy utifutit, aztán egyszer lehet, hogy oda is elvisz a sors.
Ugyhallottam a Kenda elég ganaj gumi mert kemény meg szakadnak le a bütykök plussz repedezik. De ez nem saját tapasztalat. Simón volt kenda gumi, háát igaz csak simó de még ez is jobb volt nála:
zsííír!
Rabócsi Ring-el hogyállsz? voltál már ott vagy leszel? Mert én nemrég tudtam meg holisvan az és hogy eegészen közel van ugyhogy ezéven még talán egyszer de jövőre minnél többször szertetnék eljutni oda.
lehet hülyén hangzik de én ugyterveztem ( aztán lett ugyanilyen lánckerekem) hogy ha kissebb a fogaskerék és ezért nem fogok tizezret láncra költeni, hanem berakok 2 patentszemet és kilehet venni akkora darabot a láncból hogy jólegyen a kicsi meg a nagy fogaskerékhez, igy lehet takarékoskodni a láncal. Vagy ez hülyeség?
Jól látod, és jól emlékszel, vág az eszed, Laci
Ezek lesznek, a középső képen lévő kerekek a jobb oldali képen lévő CR125-be. Kész vannak, elvileg most 7végén tettem volna bele, de ma krosszozni akartam. Szerintem 1-2 nap, és belerakom, csak valszeg vágni kell a láncból..
azok a kerekek lesznek a CR-be?
( jólemlékszem hogy neked lessz vagy van cr-ed amibe a kroszmotorok.cwi.hu rol vettél sm kerekeket)
Ha ezaz akkor hogy állsz?
Nekem Bridgestone van hátul (lentebb a jobb szélső kép, amit betettem pár HSZ-sal előbb), még kopottan is szuper.