Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Homokra nem rossz amúgy, olcsó...szarért szart jelige...
Nekem Bridgestone van hátul (lentebb a jobb szélső kép, amit betettem pár HSZ-sal előbb), még kopottan is szuper.
szerintem a Szami lerágta
Nem, nem én...ez tuti, bár van "nem supermoto-m", CBF600S, de NEM voltam a gogo2-őn SAJNOS
kenda=kendahajadra szar régen cr en az volt és így nézett ki pár mocizás után(csolnoki crosspáyla talaja elég kemény)
most összezavarsz.
te voltál azzal a " nem supermotoval" (bocsi nemotm miaz) a gogo2-n?
Kurvajól nézett ki, aszfalton süvített mint a picsa, terepen pedig sosem a gumitapadás szabott gátat.
Fiatalság Bolondság
Kicsit messze van, ha azt vesszük, hogy Kakucs a házamtól 7.1 km-re van
Jövő héten tetetek a kocsimra vonóhorgot, meg veszek egy utifutit, aztán egyszer lehet, hogy oda is elvisz a sors.
hogy öszpontosítasz

nem volt kínzás a simsonra az ilyen gumi?
Nyiregyháza melett vagy 15 km re
Rabócsi a pali akié a pálya
Ugyhallottam a Kenda elég ganaj gumi mert kemény meg szakadnak le a bütykök plussz repedezik. De ez nem saját tapasztalat. Simón volt kenda gumi, háát igaz csak simó de még ez is jobb volt nála:
elég jó a pálya!http://www.rabocsiring.hu/inde..." target="_blank">árak stb 1 napról!tulajdonságok
Rabócs? Merre van?
Nem. Ez egy jó megoldás, Kakukk79 tudna mesélni a tapasztalatairól. Én is ezt fogom tenni, ha nem fér bele az állítgatás.
Mit lehet tudni ERRŐL a gumiról, mert ennyi pénzért nem rossz
zsííír!
Rabócsi Ring-el hogyállsz? voltál már ott vagy leszel? Mert én nemrég tudtam meg holisvan az és hogy eegészen közel van ugyhogy ezéven még talán egyszer de jövőre minnél többször szertetnék eljutni oda.
lehet hülyén hangzik de én ugyterveztem ( aztán lett ugyanilyen lánckerekem) hogy ha kissebb a fogaskerék és ezért nem fogok tizezret láncra költeni, hanem berakok 2 patentszemet és kilehet venni akkora darabot a láncból hogy jólegyen a kicsi meg a nagy fogaskerékhez, igy lehet takarékoskodni a láncal. Vagy ez hülyeség?
ezek szerint akkor!
40 valahyanyadik oldal a supermoto forumba

most buktam le hogy bele olvasok a gas-gas forumba
hmm. 20.ára emlékszem... meg augusztusra,de lehet hogy akkor júli most nem nézem meg az adásvételit
szevasztok

nem júli 27. én vetted?
Jól látod, és jól emlékszel, vág az eszed, Laci
Ezek lesznek, a középső képen lévő kerekek a jobb oldali képen lévő CR125-be. Kész vannak, elvileg most 7végén tettem volna bele, de ma krosszozni akartam. Szerintem 1-2 nap, és belerakom, csak valszeg vágni kell a láncból..
azok a kerekek lesznek a CR-be?
( jólemlékszem hogy neked lessz vagy van cr-ed amibe a kroszmotorok.cwi.hu rol vettél sm kerekeket)
Ha ezaz akkor hogy állsz?
Ma is firkáltam párszor...jó kis hajlékony az index, ha nem lenne az már rég levettem volna, de így is tökéletes, legalább tudok irányt jelezni
amikor megvettük a ktmet,tavaly aug20.án még ott az előző tulajtól kértem 2 10es kulcsot...