Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Joccakát!
Szijja másik Apu!
szia apu...
inkább vagy más....
Szasztok!

Mizu erre?
télleg meveszed anyagárba a tűzoltókocsit?
fanatista!
Szia(sztok)Hát vazze te nagyon kitartó vagy vagy más
oké!
ezzel mázlim volt, mert senki sem licitált...illetve kevesen...
Itthon újonnan bőven 20 felett van az ára...
4000-et adok érte a tényleg renthal
bazzeg te kurvajó üzleteket csinálsz az e-bay-on
simán, vedd meg
most vettem ezt az ebay-on, 10ezerért.
3500 öt megér ez a kormány?
hát ja annak az árából lehetne venni már crf-et
motivációs eszköz az a háttérben lévő traktor?
nemhiszem, hogy ez olyan hogyha lágyan csavarod a kormányt akkor is olyan kemény mintha hírtelen
ha fogod kormányt erősen akkor sem csapkod
És arra gondoltál már, hogy kormánygátlóval, hogy fogsz csiki-csukizni az erdőbe?
Különböző talajfajták? Hát eddig mentem vele aszfalton (kicsikét) meg homokban (kicsivel többet)...
Ahogy megvettem úgy kurva kemény volt a rugózása, de aztán mikor szimmeringet cseréltem kiderült hogy az elejében a gyári 5 mm helyett 15 mm a rugóelőfeszítés + a hátsó gátlón is jól be volt tekerve a rugó Így gyárira visszaállítva most jó, de én ugye csak 66 kg vagyok + nem ugrok túl nagyokat se...de fel még nem koppant 1x se...viszont előbb-utóbb asszem kell majd egy kormánygátlót vennem rá mert nagyobb sebességnél elég jól be tudja csapkodni a kormányt...
csak azt ne kérdezd h mi van a motorommal mert arra sajnos nem tudok válaszolni
Aztán mesélj már egy kicsit a KTM-ről, most már van elég tapasztalatod róla, hogy viselkedik a különböző talajfajtákon...főleg a fosóhomokos tapasztalat érdekel Telók nem túl kemények? Gas Gasnak a teleszkópjai nekem személy szerint sokkal jobban fekszenek, nem tudom Te, hogy vagy vele...
Kérdezésben mindig is jó voltam Annál már csak hallgatni bírok jobban