Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó idővan...elég volt az angolozásból..irány dobogó+visegrád...szevasztok!
jöv ő 7en? meg a nagylófasz! már vasárnap,reméééélem tudok 60ért tárcsákkal kerekeket...lehet megveszem és enduro a télen...mer be kell hozni a km lemaradást!
minek örűltök,, gyereketek szűletik,?
Konzultáltam tegnap Zoozeeval...úgy néz ki hogy jövő héten már örülünk!
Nagyon jó!
Kelemen Béla,,
jah...szevasz Béla!
tény hogy sok fűgg a szituáciotol,,meg ugye egy elbujos lövöldözöset is elég nehéz beazonositani,viszont egy fegyverrel fenyegetözö ember a mai törvények értelmében elég szigoru éveket kaphat,,
isten király vagy, köszönöm,,
na már te is átvetted Zoozzee-tól...
ilyen nekem is volt...beálltam a sor elejére, kis fasz kiszólt a 7esből h nem kéne mert úgyse indulok el időben... hátra gurultam,meglöktem a lökhárítóját majd elindultam
ha Andrissal örülni fogunk,akkor kerítünk majd neked egy nőt aki eltart,fizet is érted....na?
4ig buliztam szal kussojjá ma meg no suli,lehet hogy még honlap se...szombaton nyelvvizsga aztán illenne átmennem xD
Jó reggelt!Francért kell minden reggel felkelni
hájóreggelt,magát is látni itt?na mivan Béla?
Jó reggelt mindenkinek!
morgen megyek is dolgozni vazsmegyébe
pihi reggel 8kor óra
jó reggelt,ideje lenne már aludnom
léptem bulizni.....
Valaki dolgozik.... valaki meg még tanul
vki dolgozik is
bandittal is volt pár kiszállós leszállós affér a forgalomban. legtöbb a bugatós köcsög volt h mi van ha elüt meg stb, vki elkezdette anyázni, ilyenkor fogtam magam. kilöktem az oldaltámaszt ilyenkor az összes felhíúzta az ablakot meg bezárta az ajtót és ült kussba.. katával ezeken kurvajókat röhögünk...

de a viperával legalább már menet közbe is tudok fenyíteni
Hello Mindenkinek
zozz meglátogatod a Vasi f@sza gyerekeket:)
hát már jó lenne ha gép elé tudnál ülni mert valamikor a fórum igen csak gyenge...
hát én nem szoktam szarozni... multkor itt a közeli lpt n ki akart 2 gyerek rabolni hanali 1 felé amikor mentem haza kicsit pityókásan, héhány deci vodka után.... hát rábasztak egyiknek az álla a másiknak azt orra tört.. ezt jól megtanították a box on

de azé most vettem egy viperát h legyen mivel rendet tenni ha elfajul a dolog