Pár éve nagyon sokan jártak oda motorozni, de mostanában legtöbbször csak természetfotóssal találkozik aki véletlenül arra jár. Mi tavasszal voltunk arra utoljára. Én azóta parázom mióta egy kemény rendőrbácsi le akart tépni a motorról , miután kiugrott a bokorból és fel akart tartóztatni
Remélem hogy ízoozee felveszi a telefont és akkor meg tudom beszélni vele hogy a héten összedobjuk a blokkot...
Egyébként felhívnám a figyelmeteket hogy nem ez a legdurvább sirató ott....Jani meg Döme meg Zoozee (meg én) tudnának mesélni...
jó hogy belinkelted a vidit ezt a siratót meg fogom próbálni amúgy ezzel szemben is van egy elég meredek egyik vidimben benne van (amikor távolról veszzük)"figyeld bazd meg és felmegy a köcsög" dani barátom ezt mondta mikor felmentem
hűűű de brutkó, ezen a helyen lesz jövőhéten a menés? ferinek szólok nyúljon majd pár pelenkát a gyerek készletéből...
ez nekünk vérszopás lesz.... de tetszik
Vagy ez szabályszerű intézkedés volt? Nem hinném...
Szombat?
Egyébként felhívnám a figyelmeteket hogy nem ez a legdurvább sirató ott....Jani meg Döme meg Zoozee (meg én) tudnának mesélni...
nem tudom, Olivér mondta lesz valami móka ott jövőhéten, ha mehetünk én mennék
hűűű de brutkó, ezen a helyen lesz jövőhéten a menés? ferinek szólok nyúljon majd pár pelenkát a gyerek készletéből...
ez nekünk vérszopás lesz.... de tetszik
jönne a kemény mag vagyis úgy lenne a jó
Voguék szeirnted érdemesek a tokodi pályára? (ami közelebb van doroghoz)
Hidi Tibi mászóka?