én se bírok aludni a k.életbe ....vagy két hónapja .... viszont a nappalok is szarok...agyvírzís
de majd csak lesz valahogy mert olyan még nem volt , hogy nem volt sehogy ............
neked meg egy kalappal a vizsgához bélám...
itt szakad az eső mint az állat..tiszta szar minden
nincs kedvem semmihez .........
volt , hogy a gyerek tartotta bennem a lelket ....
de már lassan az alagút végén a fényt látom beszűrődni....nem kell vizeznem a kötelet , hogy ne szakadjon
legalábbis az enyémet nem kell....
megyek szögelek mert plafonig vagyok...és sosem lesz vége
majd lassan már többet leszek...............
ronis elment a csomag .......andris hívlak majd kicsit később .....
a motorzáson meg törjétek a fejeteket .....aztán szóljatok... ..nem ám titokmotorozás
ja van fotóm majd feldobom...
na mos vbok totál ofon nm nem rég beét vel.e szerinte mghívta a hav erjim pedugig nem 2000 eé mentem mi és most kb 300 al jöttem aza pedig nem mhívrajm meg senkit
önindító gondolom van rajta nagy dolog a 4 nél eddig a 2 t nél nemvolt gondom az indítással szops helyen sem de ez más nemlehet rugdosni mint paraszt az ajtót
Eddig meg vok elégedve vele megvan kb lassan 4hónapja és eddig csak 1 gyertya,meg2csapágycsere volt a hátsókerékben...........!blokkja meg fel van újítva fullra,így elég erő van benne!Szeretem.
de majd csak lesz valahogy mert olyan még nem volt , hogy nem volt sehogy ............
neked meg egy kalappal a vizsgához bélám...
itt szakad az eső mint az állat..tiszta szar minden
nincs kedvem semmihez .........
volt , hogy a gyerek tartotta bennem a lelket ....
de már lassan az alagút végén a fényt látom beszűrődni....nem kell vizeznem a kötelet , hogy ne szakadjon
legalábbis az enyémet nem kell....
megyek szögelek mert plafonig vagyok...és sosem lesz vége
majd lassan már többet leszek...............
ronis elment a csomag .......andris hívlak majd kicsit később .....
a motorzáson meg törjétek a fejeteket .....aztán szóljatok... ..nem ám titokmotorozás
ja van fotóm majd feldobom...