Pár kép, de lehet összedobok egy videót is, de nagyon nem lehet érzékelni, hogy milyen meredek az egész...csak annyit látni, hogy dobálja a fosóhomokot a gép és pörög, mint az állat
Az nem az elsőtelón fog múlni, hanem a tankomon! Ugratni nem akarok vele, a gödröket meg tökéletesen csillapítja ez is, annyi, h veszek majd bele vastagabb telórugót! Plána h még nagyobb kerék lesz benne az még jobban suhan majd a gödrök felett és nem érez meg minden kis lyukat!
persze szerintem 4t-ben még mindig a KTM a jobb...ami nagyon szimpi hogy még mindig karbival dolgoznak a labancok, nem erőltetik az injektort...így talán megbízhatóbb a gép, könnyebb szerelni...
Köszönöm!
Akkor sztem 21es elsőkerék lesz belőle, mert a dt fórumba is megkértem, h mérjenek nekem eggyet és ott is ilye 86cm körüli érték jött ki és most nekem így kimagasítva vmi 85 cm, szal telócserével csak annyit nyernék, h finomabb és izmosabb lenne az elsőtekó!
Sámli! ÁÁ már elraktam télire, de jó hír, h lesz normális íven futó rezóm! Egészen az elsőtengelyig kellene, h lemérd, ha nem gáz! Teló tetejétől--elsőtengelyig!
Ja jó lenne, de most így nincs annyira hangulatom, h nincs rendesen belőve a karbi, meg nyál sincs benne, meg nincs is kivel! Szal most hanyagolom, majd karácsuny után nekiülök és szép apránként szétszedem. Addig meg kikell találnom, h mi legyen az elejével? Telócsere, vagy 21es kerék?
Szal most ez van. Most voltam lenn pályán kicsit dumáltam a srácokkal, aztán kéne tanulnom!
Hát jah vannak ienek mint pl az újabb ktm-eknél írja h merevítő nélküli renthall kormánnyal.....pfff
meg h hullámost tárcsak meg ien apróságok aki nem ért hozzá az meg el is hiszi h mien extrákkal/tuningal van tele a gépe meg h mennyi plussz pénz... mikor a széria gépekhez alapból jár...
tied az a freestly bukó?
olyan helyzetbe kerülsz a golyóid megköszönik!
Akkor sztem 21es elsőkerék lesz belőle, mert a dt fórumba is megkértem, h mérjenek nekem eggyet és ott is ilye 86cm körüli érték jött ki és most nekem így kimagasítva vmi 85 cm, szal telócserével csak annyit nyernék, h finomabb és izmosabb lenne az elsőtekó!
aztán 96,5CM az egész
Ja jó lenne, de most így nincs annyira hangulatom, h nincs rendesen belőve a karbi, meg nyál sincs benne, meg nincs is kivel! Szal most hanyagolom, majd karácsuny után nekiülök és szép apránként szétszedem. Addig meg kikell találnom, h mi legyen az elejével? Telócsere, vagy 21es kerék?
Szal most ez van. Most voltam lenn pályán kicsit dumáltam a srácokkal, aztán kéne tanulnom!
veled miújság? MZ vel csapatsz?
igen gondoltam!
remélem megoldódott a problémád!
mit kellet lemérni neked?
motorom jelenleg így áll
Bocs, h pénteken nem dumáltam veled, de gondolom láttad, h nem voltam olyan állapotban!
Amúgy helyzet? Moci, h áll?
ezÉrt vettem meg majdnem tŐled....
meg h hullámost tárcsak meg ien apróságok aki nem ért hozzá az meg el is hiszi h mien extrákkal/tuningal van tele a gépe meg h mennyi plussz pénz... mikor a széria gépekhez alapból jár...