Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki cserélni beszámitani akar nálam is Pedig nálam is a pénz a nyerő
ahha étem.......
Megjöttem!
Döme holnap 8 kor nyittok?
úgy döntöttem nincs első órám tanár hiánya miatt

Anyámmal beszéltem aztmondta hogy szerinte tuti nem lesz kész jövőhétre a motorom
végülis reális mert henger, hengerfej, hajtókar, dugó, gyűrű, tömítések, szimering + összeszerelés+visszarakás
Cserélni akarja mindenki, nekem meg kp kell, hogy ki tudjam fizetni a Gas Gast
hat igen, egyebkent chevynek is válaszolva: mi mentünk már benzinkut felől és falu felől is.. falu felől nyilt a terep, csak igazandibol azt nem ertem, ha nem szeretik h ott motorozunk, akkor zarjak le ugy h ne lehessen bemennni
Két földbucka-ez ismerős .Elmentek otthonról annak a vadásznak? Mit tett volna, ha valaki megsérül? Ettől félek én is: egy vadász, akinek tele a hócipője a motorosokkal, enyhén spicces állapotban, borvirágos orral úgy dönt,ő most rendet tesz és vadkucunak nézi az első motorost aki az útjába kerül, és minden ok nélkül lelövi Aztán utána már vakarózhat, hogy úristen...mit tettem.
KTM után érdeklődnek?
sok szánalmas személy....... pedig nem volt olyan rossz!
ment alatta az anyázás, inkább levettem...
Ti honnan mentekbe?Mi át a falun ott van 1presszo kisparkoló, utána párszáz méter és balra be a bányába.Azért kérdem mert ott van több bánya is+sokféleképpen belehet menni.
hat ez nalunk is igy lett volna ha elő mer jönni, de mi lennt voltunk, ő meg fennt a fák között.. amit betettem képet, na ott történt az eset...
a vidid merre lett amit feltettélvasárnap?
Az klassz mondjuk rám akkor löne utoljára az biztos...
konkrétan: két földbucka a benzin kut felől ( ami ki van járva) , amugy a vadaszok előszeretettel hasznaljak a puskaikat... mellénk odalőtt egy vadasz, kb 5-6 méterre lőtt mellénk
És konkrétan van valami lezárás vagy ott valaki(yard,természetör,kakosság..)akimiatt nemlehet kimenni
két személyre szolo belépőt a bányába
kár h már nem lehet odamenni
és akkor kapunk valami ajándékot a megfejtésért?
wifis telo
igen, eltaláltátok
Addig jó még nem baszogatnak...Egyébként mi se a rendőrök miatt nem járunk már endúrózni, a francnak sincs kedve állandóan veszekedni meg vitatkozni. Egész héten megy az agymosás és mikor hétvégén kicsit lazulnál, jól éreznéd magad, akkor meg ilyenek történnek. Mi már csak crosspályára járunk, vagy supermotozunk mikor meleg van.
Én csak panelpatkánynak hivom a nagy természetjáró ugató/okoskodókat
Hál istennek engem még nem baszogatott senki a mérges buckalakó családosokon kívül...mezőőrök se szoktak baszakodni...
Hát nem volt éppen szabályos eljárás, de a dúrva az, hogy a benzinkúttal szembeni büféhez jöttek oda hozzánk okoskodni(aki járt már arra tudja melyik az a büfé).Gondolom, ha már megállítani nem tudtak, majd osztanak egy kis észt. Felírták az adatainkat, nem jelentettek fel, viszont figyelmeztettek , ha még egyszer előfordul ilyen, annak súlyos következményei lesznek. Kb. 3 hónap múlva ugyanez a szitu, csak a Pákozdon, civil ruhás rendőr, vadász terepjáróból kiugorva, gumibottal a kezében próbált rendet teremteni az erdőben, pechünkre pont arra jártunk. Azóta valahogy ki tudja milyen okból hanyagoljuk az endurózás szépségeit.
Köszönöm , de nem az én érdemem. Nekem nincs motorom és szerintem nem is lesz sajna(se testalkatra, se tudásban nem nőttem fel ahhoz, hogy ilyen motorom legyen). A motor a páromé, ketten használjuk
hello mindenki.

Andris beszéltél a közel múltban Zével?