- Mi az, hogy leánykereskedő? - kérdi Kovácsné újságolvasás közben a férjétől.
- Olyan ember, aki nőket ad el szerelmi célokra.
- Például engem is eladna, ha a markába kerülnék?
- Ne keverd össze a régiségkereskedővel!
Anno, megboldogult barátom endurocross versenyen ilyennel alázta le a mezőnyt mindenikek volt az arckifejezése, és ezzel indult el a cross karrierje. Nem lebecsülni, igaz kicsit eljárt felette az idő.
a fegyver használat nagyon sulyos BŰNCSELEKMÉNY,, még ha csak rád fogja, vagy feléd tartja az is fegyverrel valo halálos fenyegetés bűntette, és ami jár érte az letöltendö bőrtön bűntetés,, azonnal lefényképezni, és irány az elsö rendörőrs ahol rögtön feljelenteni,,
jahj
mostani kedvencem!
YZ 125 2001es 490 körül eladó
minden fasza nagyon pöpec fúha álom motor nem bánod meg, csak hiányzik az egyik oldal idom.
Tag: azért nem veszek rá oldal idomot mert azt akarom hogy NEKED! olyan motorod legyen amilyet te akarsz. A motorja nagyon fasza állapotban van.
ez a legszarabb kamu szöveg amit mostanában olvastam
szerintem aránytalanok az árak
ár/érték
meg most páran: ez 98as motor süt róla, hogy 90előtti
páran! össze vissza hazudoznak
pl a tanyasi gyerek látja hogy a 125ös crossok 300 körül mennek (csak mondtam valamit) az ő motorja a felét éri kb erre ő is felrakja és ezért vannak elszálva az áraktól mert nemtudják hogy mi van alattuk tényleg! Álomvilág... nah meg hogy kell nekik a pénz aztán jön valaki aki megveszi rájön hogy átverték... ha őt is akkor már ő is mindenkit és a kör folytatódik...
nekem is bejönnek a 2t-k!Gas Gas ,KTM lenne csak!Be van állva a piac eléggé úgy veszem észre.......senkinek sincs zséje.és sokan meg beszámítják másik gépbe! Aki meg kp-t akar érte kapni az sokat vár.....
eddig 2-en jelentkeztek rá, de mkindegyik cserélni akart... pedig kurvára kéne a pénz, de sz@rért -hugyért meg csak nem adom oda. pedig tényleg tipp-topp a gép... már azon agyalok, hogy beszámolok robogót...
Nekünk eddig senki nemugatott(1x turista volt aki halkan beszolt..)de csipem hogy felmegy autóval,szedi/töri a növényeket köveket gyüjt,piknikezik..stb...Az normális szerinte..amugy az magántulajdonu bánya(állitolag ...Orbáné)szóval ha szól valaki a tulaj max..
Ezt a témát kiveséztük az EC topicban múltkor...röviden: senkinek sincs pénze, de mindenkinek van valamilyen, amit nem tud eladni, mert senkinek sincs pénze...ördögi kör
- Olyan ember, aki nőket ad el szerelmi célokra.
- Például engem is eladna, ha a markába kerülnék?
- Ne keverd össze a régiségkereskedővel!
mostani kedvencem!
YZ 125 2001es 490 körül eladó
minden fasza nagyon pöpec fúha álom motor nem bánod meg, csak hiányzik az egyik oldal idom.
Tag: azért nem veszek rá oldal idomot mert azt akarom hogy NEKED! olyan motorod legyen amilyet te akarsz. A motorja nagyon fasza állapotban van.
ez a legszarabb kamu szöveg amit mostanában olvastam
ár/érték
meg most páran: ez 98as motor süt róla, hogy 90előtti
páran! össze vissza hazudoznak
pl a tanyasi gyerek látja hogy a 125ös crossok 300 körül mennek (csak mondtam valamit) az ő motorja a felét éri kb erre ő is felrakja és ezért vannak elszálva az áraktól mert nemtudják hogy mi van alattuk tényleg! Álomvilág... nah meg hogy kell nekik a pénz aztán jön valaki aki megveszi rájön hogy átverték... ha őt is akkor már ő is mindenkit és a kör folytatódik...
én is hasonló témában vagyok, senki nem akarja a Gas Gas-om megvenni, pedig sz.tem nem kérek sokat...(szerintem)