Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

el se merek menni veled motorzni szólok egy rossz szót aztán elkezdessz fűrészelni
na de térjünk át jobb témára...ki jön motorozni kb másfél hét múlva?
de én élvezem is...
Egyébként soha nem bántottam olyat vagy olyanokat, akik valamiért gyengébbek voltak nálam...vagy nem tudtak védekezni...
Gyereket sem, csak ha fegyver volt nála....
...és ez nem duma...már rájöttem hogy nem szabad ezekkel beszélni...nem tanulnak belőle.....vagy nem csinálsz semmit, vagy felrugod...
igen, hasonló képpen kell intézni a dolgokat. de szerény véleményem szerint "ezt" nem szabad neked csinálni, erre megvannak azok a haverok, akik ezzel foglalkoznak. egy telefon, és más semmi...
én nekem már megvan a receptem az ilyenekre...
1, semmi duma csak kiszálni, azzal a lendülettel hasbarug, fej beszorít, ajtó rácsapkod...(de azért ne haljon meg...)
2, ha durvább a dolog (mondjuk feleségemet vagy a gyerekemet bántják, molesztálják)..akkor arra meg. gondolom, mindenki látta a fűrész sorozat 1-1 darabját...na hát én sok dolgot kipróbálnék...
Nah,hát ezt is sejtettem.
Andris, raksz majd fel képet a gépedről, bevallom kúrva kíváncsi vagyok, hogy raktad össze,hogy néz ki...
már tényleg nincs sok hátra...
Összedobjuk a blokkot, beteszem a gépbe, berakom az első telót és már gurulhat is a gép...
látom mindenki beszerzett már egy siklót vagy mit... (vipera)
az a ciki, ha nála is van vagy valami komolyabb...
haver ment hazafele autóval, jött vele szemben egy 6-os bömös, gondolta haver előtt bekanyarodik, haver satufék, elrántja a kormányt, sebaj megy tovább, utánakanyarodik a bömös és 160-nál elkezdi leszorítani, meg ráhúzza a kormányt, leállnak, faszi kiszáll azt powerkodik, ha verom már szorongatja a tőlem kapott siklóját, de észnél van ezért csinál egy kézifékest azt csá...
tanulság: itt nem a motoros-autos ellentétekről van szó, hanem a gazdag gecikről, akik azt hiszik övék a világ...
egyébként fazonkám beazonosítva, már készül a kromofágos csomag!
Halihó!
üdv GG csapat!
bánya? baumit?
Pont felétek!
(dorog mellett, bánya,etc)
igen jol látod, amert én is hátulrol gondoltam,,
az enyémre gondoltam, agyas!
Ez mögött némi hátsó szándékot sejtek...
most már kűld be hozzám, anyukádat, meg a nővéredet is,,
hehe
űlj le ,,1-est kaptál, kűld be hozzám anyukádat,,
bűdös kölök, ezért most felállsz kimész a táblához és felelni fogsz,,
itt ülök órán és közbe a telóról fórumozok, hát ez nagyon nagy
merrefele örültök ha felénk akkor szólj csatlakoznék