Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz mester, űzöd még az ipart?
Ide gyere szombaton motorozni!

milyen ne keressétek vazze ...most jöttem ....csak tényleg nagyon sok dolgom van(fele megoldhatatlan), kicsit rámszakadt pár( ezer) dolog és egyedül vagyok velük...nem eccerű(de örömmel tudatom heverem kifelé a fasszopó kurvák(összes nő az) által okozott sebeket ..... ...meg a gyerek is itt van közben...most jöttem fel a garázsból..nincs időm netezni de lesz gép a műhelyben a napokban... amúgy remélem ti jól vagytok......
holnap szombathelyre kell mennem......ronis megy a csomag már....gyurika is boldog lesz ....
csak én nem ..........dehogynem ....
de motorozhatnánk már egyet .....
Őt most ne keressétek, kibaszottul el van havazva....de nemsokára újraéled...
akkor buzinak és akkor én lőnélek le
tudtam én hogy rozsaszin mocis ruhát kellett volna vennem akkor nem néznének vadnak
Na ezért is azt mondom ott rögtön jól elverni a köcsögöt
vadász = vad nak nézett célt tévesztett
Tudtommal nem az, még ha feléd lő azt is ki tudja magyarázni hogy fegyverkezelési hibából sült el, az meg maximum foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés (mondjuk ha előtte anyázik hogy "keresztüllőlek köcsög" és még tanú is van rá, az más)...de ha nem hivatásos vadász csak hobbimészáros, akkor talán még ez sem áll meg...
Eztbeszéltük barátokkal is általában 2-3-4vagyunk, lehetnek 40en a zödek akkoris végkimerülésik harc
mi van zoozeeval?
főleg ha többen vagytok 3-4

Tatabányán volt az, hogy olyan 40 en voltunk vagy több!

Mi lenne ha jönne ide 1-2 környezetvédő?
Hátul lennének elásva...mindenki sorban verné őket
Az 100%hogy ha erélyessen/indulatoktol nem mentesen,megindulsz felé valszeg fegyver ide fegyver oda azért elkezd gondolkodni hogy most mi lessz Csak abba gondolj bele ha közlekedésben van 1kis affér, a kedves autósal ha kiszeretnéd hogy száljon 1böl menekül a többség
én nem hívtam ...Dáviddal beszéltem, ő mondta hogy rakja a huskyját meg majd lehet az enyémet is
nem tudom, mikor felfogtuk mi is volt a z a durranas és miért porzik mellettünk a bauxit, nem az jutott eszembe hogy huh de megdicsérném: ügyes vagy vadász bácsi
jó de te egy Terminátor vagy
én úgy vélem.....megtenném..
*C
ilyenkor érdekesen mindenki eltűnik

Kopper Field elbújhat
nem jött elő a köcsögje
ha oda jönne hogy az anyukádat emlegeti obszcén szavakkal és egyébb ilyen dolgokkal te köcsög motoros stb... akkor szerintem neked is elborul az agyad
Mivel rám már lötek akkor dolgozik ám az adneralin,és nemtalált másnap nagyon megvertem(tük)a kopaszt...Valszeg 1 vadásztol és a pukkájátol sem rémülnék meg
Mind1...ti tudjátok, de az erőszak erőszakot szül...
azért ha majdnem fejbelőne téged akkor gondolom nem azon gondolkoznál, hogy most meg merem-e

hallottam már olyanról hogy valakit agyonvertek úgy hogy mentőt kellet hívni terepen