Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Robival, meg ki akar valami robogós is jönni nézelődni
fasza lenne..de még nincs rendbe rakva egy kicsit az Mz így nem jó meg nem is lenne sok sikerélményem vele ott:D...nem akarom h megint kiessen az aksi még a végén haza se jutnék..majd legközlebb ;)! amúgy kivel mész?
Ma rendszámot se kell hozni, mert 100%földút lesz
Akarsz jönni? Fél 4 Honda kereskedés
nah de ha készül videó mindenképp rakd fel főleg ha a keskeny meredekebb részen szántassz fel!..Jó hegymászást!
hy.maxxis gumirol tapasztalat?
azt szeretném megkérdezni milyen a gasgas ec 250 mien szervízigényes e és van e hozzá alkatrész meg supermotóban nem e fekszik ki hamar a választ előre is köszönöm.
ésszel!
várjuk a képeket!
széles utat!
Jó motorozást, nekem még előtte le kell nyírni a füvet, majd fél 4körül megyek
oksi! na sztem én készülődök is lassan....!majd mindenkinek jó mocizást! kikapcs
Andris felvehetlek msnre ? / E-bay/
Várni fogom a képeidet
motorral vagy testtel?
óvatosba nyomom nyugi!Lehet cslok pár képet milyen volt a nap...
Jó jó, egyedül csak óvatosan, szar ám egyedül eltörni valamid, aztán meg hazakeveredni valahogy
A gond h a fényképezőm nem vesz fel hangot(nem új darab) Hang nélkül meg sztem nem túl jó feltenni vidit (nem sok értelme van vmi zenét alátenni)!telós vidit meg nem teszek szar a minőség.....A többiek meg most nem noan érnek rá,eddig nekem nem volt időm....így sztem ma is magamba mek ki!Mihelyst lesz valami nyugi felteszem....
Köszi, sisak nélkül szerintem már bántó is egy kicsit A Te EXCdről mikor láthatunk valami kis videó félét?
akkor remélem előkerül a masina a táskából!Szép kis hangja van az ec-nek!
Tegnap valószínű azért nem volt fotózás, mert eléggé langyi motorozás volt...deh ma siratózás, az a királyság
Nem kötelező,ha előkerűl előkerűl a gép ,ha nem akkor nem.Én is viszem szinte mindig de nem sokat kattintok.....
Nem tuti, hogy lesz...tegnap is akartunk csinálni, aztán elő se került a fényképező a táskából...
hajrá!Meglessük akkor azt a vidit.....
Sebaj, ma fráterdomb, remélem sikerül valami jó kis videót összedobni
Szevasztok, kellene ma is motorozni egyet, a tegnapi nem sikerült túl jól
de 1 pár dombot hadjál meg a többi motorosnak is!