Birom mikor olyan dolgokat mint excel felni, hidraulikus kuplung, úgy írnak le, mintha extra lenne és nem gyári tartpzák/felszereltség...egyébként ennyiért nagyon drága...ennyiért vettem én is az enyémet, csak 2 éve...ugyanez az évjárat, szín...
hehe...emlékszel még öregfiú, milyen Andrissal együtt gurulni?
Erdély, patak mentén, egymás mellett, fej-fej mellett, ugyanakkora fordulaton csapatni....vagy a sárban dagonyázva egymást előzgetni....vagy Erdélyben a nagy hegyek között ketten csapatni...
EC 250 veri a KTM-et...a 2t KTM-et persze...
Van hozzá alkatrész, itt megtalálod az importőrt: www.gasgas.hu (Dorogon vannak)
Vagy csak kérdezd Döme nevű kollegánkat, ő a családban van...
Szerintem (nem csak szerintem EC 250 nem utcára való.Ez egy versenyenduró, nem aszfaltra tervezték...és kétütemű, ami megintcsak nem egy utcai motor fő erénye...de azért lightosan lehet vele menni city-ben is...én legalábbis úgy használtam...
amúgy igényes a tag de nem venném meg tőle
szatyinától vette szerintem
Egy új technika amit a csajok dolgoztak ki!
Már gyakorlom Én is! Elengedett kézzel triálozni........na aaaaaz igen.....
kb gyorsabban váltogat motort mint más alsógatyát
Erdély, patak mentén, egymás mellett, fej-fej mellett, ugyanakkora fordulaton csapatni....vagy a sárban dagonyázva egymást előzgetni....vagy Erdélyben a nagy hegyek között ketten csapatni...
Egy igazit?
Tényleg?
Akkor megveszem!
Mikor megyünk már egy naaaaagyot gurulni? Mondjuk akárhová csak menjünk már! Már Andris motorozós elvonási tüneteim vannak de durván ám!
De sebaj, Én a triál részt csinálom, vagyis amit a www.gasgastrial.com oldalra írok azokat oda is beteszem és ennyi!
amúgy szép napot mindenkinek
Csak picit lájtos, de genya jó volt! És sokat tanultunk egymástól!
Találkoztam Zoozee-val is, úgyhogy tényleg tuttttttiiiiiii volt!
Nah milyen volt a túlélő trial verseny?
terepmotorosok.hu t nagyon KEZDEM elhanyagolni sajnos.....
Van hozzá alkatrész, itt megtalálod az importőrt: www.gasgas.hu (Dorogon vannak)
Vagy csak kérdezd Döme nevű kollegánkat, ő a családban van...
Szerintem (nem csak szerintem EC 250 nem utcára való.Ez egy versenyenduró, nem aszfaltra tervezték...és kétütemű, ami megintcsak nem egy utcai motor fő erénye...de azért lightosan lehet vele menni city-ben is...én legalábbis úgy használtam...
maszkot hozzatok a por miatt