Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon belangyult a topic
HILFE,,,HILFE,, Kérem a forumot olvaso kibaszott keményvonalas méregzöldeket hogy mentsék meg, az általam szeretett Bakony déli hegyvonulatát, már napok ota folyamatosan támado, és brutális éleslöszerekkel lövö tankhadosztályoktol, párosával rárepűlő és bombázo vadászgép flottáktol, kötelékben támado harci helikopterektöl,, és az egész alá folyamatos dörgést szolgáltato nehéztűzérségtöl,,,,
kérem öket hogy láncolják oda magukat az 50 tonnás tankok lánctalpához,, az ágyuk csővének végéhez,,,kérem ezt az erdöben lako állatok nevében, az égö fák nevében,, a felrobbano hegyoldalak nevében,,és űnnepélyesen megfogadom ha ezt elintézik, hogy vége legyen ennek a hét eleje ota tarto háborunak akkor én soha többé nem megyek oda motorozni,,,,, bár ha ez egy több hetes hadgyakorlat akkor ezután már ugysem nagyon marad belöle lofasz sem ahová lehetne menni motorozni,,,,,,
király
addigra remélem nekem is összerakódik....vagy addigra már új gép lesz..még nincs eldöntve..bár én az újat támogatom
Gyuri! Téged nem csesztetnek a rendőrök a jogsi miatt? Pontosabban annak a hiánya miatt
mindegy...
23-ért tudok eloxáltat, aranyszínűt.
letört a düvil lábtartója eldőltem vele-.- kurva élet. kisodródtam egy kanyarban,ahol a kiértem a murvára,majd megállítottam és hupsz. supermotos csúsztatást toltam le vele kanyar-úthiba-sodródás-murva-megállás és dőlés a bokorba
fent van a motoromon
Gyuri, még mindig megvenném a hidraulikus kuplungodat..
Uccsó ajánlat...
na mi van, mégis írtok az oldalra, ebadták?
Dév, erre majd engem is tanítgathatnál...
Október a nagy dátum...már rakódik össze a gép...
150ezer pontosan, úgy, hogy egy 28ezres tömítő szettet megspóroltam, meg a főtengely árából kaptam 10ezer forint kedvezményt...már ha rám gondoltál, mert Én is Dávid vagyok
sajna ja...fasznak csináltattam meg tavaly novermberben a műszakit...ráért volna idén
Ezen még ráérsz gondolkodni
van előre 14esem..félek hogy az túl kicsi...lehet h 15 kéne
1-50 2-80 3-110 4-140 5-175-180
hát nemtom...szerintem azon a pályán mind1 hogy 40 vagy 60 ló
És még csodálkozol, hogy miért nem gyorsul..
hogyne számítana
ja mert azon a pályán szerintem nem sokat számít az erő....
ha előtted mennék egy 250es 4t valamivel,hidd el hogy te se mennél el nekem
nem de tényleg jól megy,ahhoz képest hogy csak 400as kakucson tényleg nem tudott elmenni a 640 Egy baj van az áttétellel hogy 100nál még rugdosom vissza harmadikba
a ktm ed mindig mindenkinél jobban megy
nem akaorm elhinni..még nem mértem igazából,de szerintem 5-6 sec.. igaz nekem 17/42,elég hosszú de amikor mentünk együtt,szerintem jobban ment a ktm