Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előbb írtam iminek is!nem akarom h itt engem baszogassanak......neked is igazad van!ez így van elég sok helyen!IGAZAD VAN!
oks semmi mert felénk így működik...de aláírom hogy ez úgy is működik ahogy ti mondjátok.....nem aakrom h itt én legyek a feketebárány.......az éremnek van ilyen és olyan oldala is........!boccs ha okoskodtam volna....ez az én véleményem
A gyári hibás főtengely eltöredezett Aztán elhoztam, de a power meg volt akadva, de kb 15perc alatt megcsinálta a szerelőm a powert
Jah hát felraktam irreálisan magas áron, aztán, ha kell valakinek vigye...tudod manapság minden eladó
gas gas-t miért árulod?multkor láttam hirdetve
Szeva

Akkor most mi baja volt a KTMednek?

Üdv
látom Skyro elkezdted felrakni a képeket
Nah, már kész is a kicsike, újra a régi...kibebaszottbrutál Vegyétek vigyétek, hogy a GG hitelét ki tudjuk fizetni
nem tudom megállni, hogy ne írjak még egy hozzászólást:

először is ne haragudj, nem rád vagyok mérges, hanem arra amit írsz, bár lehet, hogy felétek nem így működnek a dolgok, de nálunk,roniséknál meg még meg nem tudom mondani hány helyen sajnos így mennek... és már rég nem arról szól az erdész szakma (itt nálunk) amiről régen szólt (és mondhatnám, hogy az én nagyapám is erdész és mezőőr volt, de nem mondom, mert semmi köze hozzá), ma már pénz kérdése minden, és az is, hogy Siófok legnagyobb zsidó kereskedője erdész és a rendőrkapitánnyal együtt vadászik (a bicigliúton hajtják a vadat a biciglisek !mellett! közvetlen durrogtatva) és lopnak, csalnak, hazudnak, természetesen a maguk zsebére, de ha kicsiben csinálnák, akkor azt mondom haggyán, de nem kicsben mennek a dolgok a Balaton parton: csakúgy, mint máshol...dehát emberek... EZ MAGYARORSZÁG!
Nah komoly 2napos itthonlétet töltött a KTM...csak 1 aprócskát mozdul a powerje, szerelő azt mondat holnapra kész, szóval még kb 1hét
és akkor beszéljűnk már ezekröl a vadászoknak nevezett diszpintyekröl is, amilyen saját kis játszoterűkké alakitják át az erdöt ök is az már durva,, ezen a környéken 16 tonnás dozerekkel és gréderekkel tolják az erdei utakat évente kétszer-háromszor, amitöl az ut a normál szinthez képest már olyan mélyen van mint állat,,annyi a mesterséges lénia, ( ha tudod mi az) ami kb ötven méterenként van magaslesekkel, és minden másodiknál ott van mellette az önetetö, söt mostanában már nem egy automata infrás etetövel is találkozom,,, akkor hogy is van ez hogy az EUROPAI UNIO a megalakulása ota tiltja az etetö melletti vadászatot etikátlan magatartás miatt,,,,
komoly egy vadászoknak nevezett bohocok akik a menetrendszerűen odaszoktatott vadat aki oramű pontosan érkezik enni az etetöhelyhez, este, és hajnalban, ki tudják löni egy kibaszott nagy távcsöves puskával, cirka 20-30 méterröl,,,,,
hát drága barátom,,erösen iminek kell hogy igazat adjak,,meg a saját szememnek hiszek amit látok, és most az elmult öt évbe már annyira durván nyomják hogy az gáz,,,,, kivágják az egészet, a helyén meg nagy, tűskebokros nö,,és az összes tusko bennemarad,,
telepitett erdö,, aham, néhány helyen az ut mellet, hogy látszodjon,, szépen bekeritve villanypásztorral,,, az erdö mélyén meg hiányzik a fél erdö, timberjack, és LKT flották szadálnak mindent,,,,
azt mivel magyarázod meg hogy például az ajkai eröművet papiron kinevezték bioeröműnek, és kamionszám hordják oda be a szálfát,,gyalogoljál el oda a rakodo portához te kis erdész gyerek, aztán majd amit ott látsz azon kinyilik a te zsebedben is a bicska,, és amig el nem felejtem az országunkban hat ilyen erömű van,,,,,
ez igen ez aztán magyarázat...az apám erdész... meg földlevegőztetés, meg kiskutya fasza... már a neved alapján is látszik, h Te valami okaskodó buzi lehetsz de nem baj, vannak ilyen emberek is... de tudod mit, Te is gondolj azt amit akarsz, meg én is látom, ami itt történik, (erdők kivágása, területek maszek kézbe lopása, majd még a paraszt (ex erdész vagy inkább erdészparaszt) még az utat is beszántja, csak hogy 2 sorral több kukoricája legyen... nade én nem vagyok ilyen, hogy lovagolok egy témán ( csak 10 éve látom mi folyik itt) és hagyom is a francba meg hagylak téged is!
kedves imi888!nem tom te benne vagy-e ebben a dologban de ahogy látom nem! ezt inkább neked kellett volna megtartani!és most érjen bele a kezed a bilibe......édesapám erdész 25 éve!és nekem ne mond meg mi hogy van!am meg ha még mindig vágják akko meg nincs miről beszélni míg nincs befejezve a fa kitermelése addig nem lehet neki kezdneni a tuskók kiszedésének,és a mélyszétásnak!ha meg akácot vágnak akko meg valószínű,h sarjerdő lesz!am neked fogalmad sincs h sztem mit vágnak......!de enm ragozom tovább...majd 5év múva menjél vissza az erdőbe!én az erdő szélén lakom!nálunk is vágnak erdőt.........!am meg mér nem gondolsz bele abba h a föld is kifárad 1szer?25év állás után át kell forgatni a talajt,oxigént kapjon stb.....!te csak a fák helyét látod.....!az értelmet meg nem naon!
ez a menő nem a kutya:
Én utcán is el tudok esni

Hát...egy idegbeteg állat - de tetszik
kedves prof, jobb lett volna, ha nem írsz semmit vagy megtartod magadnak.... persze, visszatelepítés...ilyen a mesében van meg az álmokban,de amikor felébredsz - mert belelóg a bilibe a kezed - rádöbbensz a méteres gazra... és itt nem 1-2 fáról beszélünk, vagy 10-20 ról és nem is karomnyi vastagokról... itt erdőrészt vágnak ki, kb méteres fákból... és miért? hogy eladják vagy ellopják a fát, azt lemegy az értéke a területnek, azt megveszik, azt mondjamtovább?
ja meg azt hiszed nem veszik fel a pénzt az újratelepítésre...na ne má...ez Magyorország!
Dani, utcára minek rezovédő? a felpattanó kavicsok ellen? ny jó csak vicc volt... mlyen az exced?
szasztok

én voltam, miért?
nem kötekedni akarok de ha kivágják az erdőt akko be kell telepíteni..... az 1 dolog h nem látod a csemetét a fűben vagy ilyesmi....!ha meg mégse lenne betelepítve akko a szakirányító,és a felügyelőség megvágná a tulajt.....a terület nagyságától függően!és ezek a csekkek nem 10ezerről szólnak!Am igazat adok abban, h nem kapkodnak a betelpítéssel,de ezt nem értem mert a betelepített erdő után állami támogatást kap a tulaj.....
Uhh ...3 mm ha jól megcsinálod legalább 8 réteg (persze szövetje is válogatja), az marha sok pénz
Szevasztok!Ki volt a Tatabányai Tische pályán vasárnap?
a kanyarokban jo vastag, van vagy 4-5 mili,, amugy olyan átlag három milis,,
Úgy gondoltam hogy legalább ugyanerre a típusra való másik rezóra jó legyen, nekem most van 3 db EXC/SX 250/300-ra való rezóm és tök különböző mindhárom...

Tényleg, ami a tiéden van az milyen vastag és hány réteg
hát más tipusra nem hiszem hogy jo lessz,, de gizgazra biztos,,
nekem rögtön a rezora laminálták rá, azért volt a viasz közötte,,ja és mondtam a srácnak hogy ne legyen tul vékony,,erös legyen,,