Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felnőtt = 1900 ft
diák = 1400 ft
http://www.origo.hu/auto/20080...
Most nézem, csak nem nekem írtad ezt Vogue?
szeva Jani, helyzet? nagyon el vagy tűnve
nem tudod véletlenül mennyi lesz ide a behopp? vagy hol lehet utána nézni a műsoroknak ilyesmi?
hola,
én úgy tudom, regadó, eredetvizsga, műszaki, különböző illetékek kb 2 kilo
+a műszakihoz szükséges alkatrészek....
ha rosszul tudom sry, majd egy hozzáértőbb kijavit
Sziasztok
Tudnátok segíteni hogy menbnyibe lenne nekem az Rmx 250-met levizsgáéztatni, ha csak adásvételim van hozzá?
Felköltöztem Pestre és papírok nélkül nem nagyon merem használni mert valahogy ki kell mennem terepre és a városban lakok igy ott kéne garázst bérelnem.
A motorozás meg kurvára hiányzik május 1 óta nem mentem, azt hittem fogom birni, de nem.
Gondolkoztam, h veszek egy drz- hitere de ha már itt van az rmx nekem az is jo csak papir kéne rá.
Döme majd ha vagy skypon akkor légyszíves írjál ide !
nah napot!

Lenes a lendkeréklehúzó nem jó
faszokkal nehéz lenne
Kémeid?
Tudod a feleségem nevét...tudod a becenevem...mi kell még?
Köszönöm szépen, várom őket tárt f...izé...Karokkal.
Te meg jól megvicceltél A neved nem mondtad meg, csak a címed, de a kémeim kiderítették, mennek ma a DVD-k
Rajta vagyok...már csak egyet kell aludni vasárnapig (vettem egy raklapnyi altatót)
na ez volt a vízelforralás...

valamit csinálj az idővel hogy gyorsan teljen és legyen már vasárnap.....
Trükkfelvétel... Ha ott lettem volna, se hinném el.
hááát,majdnem
mi van Dév, fellógattak a drótra?
nincs mit, 10 forint lesz!
Köszi a gyors választ, sokat segítettél!
Szevasztok Én is itt vagyok, tisztára kiszivattyúzta az agyam a suli, most csak ülök és folyik a nyálam...
üdv
Veri a 2t KTM-et, ennyi elég?
Semmivel sem szervízigényesebb, mint a többi jó minőségű hardenduró...de ez egy versenymotor, szóval remélem nem utcán akarod használni...mint anno, Vforce barátunk...
Nagyon egyenletesen adja le a nyomatékát, mégis egy vadállat tud lenni...Marzo telók kurva jók, ha nem a legjobbak ebben a kategóriában...cserélni álltalában csak a kopó alkatrészeket kell..abbból is: első kerék-csapágyak, himba, telószimmering...
Nekem nagyon jól bírta..egyszer sikerült az én hülyeségem miatt megrgasztani a dugót...vártam 10 percet és mentem vele tovább...ennyi.
Aztán meg Erdékyben elforraltam néhány deci vizet...rá sem tudtam tölteni, de simán elvitt még 2 napig, a célig....
Szerintem nagyon jó motor (és mások szerint is!)
legalább más nevet irtál volna te madár, ez igy elég levágós...
Sziasztok!
Egy EC250 vásárlásán gondolkodok, és előtte szeretnék egy pár infót szerezni róla, pl. milyen terepen, mennyit fogyaszt, vannak e tipus hibák, megbízhatóságról, alkatrész ellátotságról(és árakról), és egyéb olyan dolgokról amiket csak az tud, akinek volt már ilyen motorja. Úgy hogy, ha van itt olyan akinek EC 250-e van vagy volt, és tudna egy pár infót írni róla, azt örömmel venném. Előre is köszi.