hola,
én úgy tudom, regadó, eredetvizsga, műszaki, különböző illetékek kb 2 kilo
+a műszakihoz szükséges alkatrészek....
ha rosszul tudom sry, majd egy hozzáértőbb kijavit
Sziasztok
Tudnátok segíteni hogy menbnyibe lenne nekem az Rmx 250-met levizsgáéztatni, ha csak adásvételim van hozzá?
Felköltöztem Pestre és papírok nélkül nem nagyon merem használni mert valahogy ki kell mennem terepre és a városban lakok igy ott kéne garázst bérelnem.
A motorozás meg kurvára hiányzik május 1 óta nem mentem, azt hittem fogom birni, de nem.
Gondolkoztam, h veszek egy drz- hitere de ha már itt van az rmx nekem az is jo csak papir kéne rá.
Veri a 2t KTM-et, ennyi elég?
Semmivel sem szervízigényesebb, mint a többi jó minőségű hardenduró...de ez egy versenymotor, szóval remélem nem utcán akarod használni...mint anno, Vforce barátunk...
Nagyon egyenletesen adja le a nyomatékát, mégis egy vadállat tud lenni...Marzo telók kurva jók, ha nem a legjobbak ebben a kategóriában...cserélni álltalában csak a kopó alkatrészeket kell..abbból is: első kerék-csapágyak, himba, telószimmering...
Nekem nagyon jól bírta..egyszer sikerült az én hülyeségem miatt megrgasztani a dugót...vártam 10 percet és mentem vele tovább...ennyi.
Aztán meg Erdékyben elforraltam néhány deci vizet...rá sem tudtam tölteni, de simán elvitt még 2 napig, a célig....
Szerintem nagyon jó motor (és mások szerint is!)
Sziasztok!
Egy EC250 vásárlásán gondolkodok, és előtte szeretnék egy pár infót szerezni róla, pl. milyen terepen, mennyit fogyaszt, vannak e tipus hibák, megbízhatóságról, alkatrész ellátotságról(és árakról), és egyéb olyan dolgokról amiket csak az tud, akinek volt már ilyen motorja. Úgy hogy, ha van itt olyan akinek EC 250-e van vagy volt, és tudna egy pár infót írni róla, azt örömmel venném. Előre is köszi.
diák = 1400 ft
http://www.origo.hu/auto/20080...