Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hűtőidom és a hátsó rajtszámtábla alapján ez lehet 96 os
van egy pdf formátumú izém amiben benne vannak a cr ek 90-97 ig asszem ha kell átküldöm csak most megyek mocizni csá
igen
Egyik haveromat érdekelné EZ a CR, meg tudja valaki mondani, hogy ez tényleg 96-os e
hola
milyen ez a tokodi pálya Döme? ádámékkal tervezgetünk egy mókát oda a hétvégén...
van itt full enduros rész is siratókkal meg minden vagy olyan mint a kosdi pálya?
Jó reggelt, gratulálok Döme az első versenyedhez. Tegnap olyan jót motoroztam a Gas Gassal Egyre jobban érzem már a gépet...KTM-et meg elvihetné valaki, mert csak pihenget a garázsban
Németh Andris, jól megy csak mint a motorján is látszik néha elesik. Köszi a képeket a Soma nevében is.
Jó reGGelt!Skyro,hány db rajtszám kellene és milyen szinű legyen?írd meg a szantomotor@freemail.hu - ra!
Suzuki Új Design-ja
nemsokára indulunk Kőszárhegyre ezért csak pár képet rakok be.
Somáról se sikertül túl sok
Arany
Akkor mégegyszer gratula az első versenyedhez és ne csak Tokodra menj gyere két hét múlva Jászberénybe is.
Igen-igen a TISÉN találkoztunk. köszi a képeket és ha a Somáról készülteket is hozzáférhetővé teszed azt is köszönöm és továbbítom neki.
jó éjt!
Na joccakát!
Az csak levezetés
2 Képet sikerült +ba rólad csinálni (Tatabányán márt találkoztunk ha jól emlékszek)
Somáról van még képem

Mióta gyurol, sok lett a környékről eltűnt ember. . .
nemtudom!

Az ásó összekarcolta a fejét a föld meg eltemette és ez miaatt nem láttam az arcát!
Egyszer a hatalmas por miatt beleszaladtam valakibe, amitől átestem a kormányon. . .

Mindegy, jó volt, debütáltam!

Ezentúl időnként kilátogatok erre a pályára!
Kb 10 perc tőlünk kocsival. . .
Láttam , majdnem két kőrt mentün együtt de aztán hasaltam egyet a homokba, ketten majdnem átmentek rajtam eztán már lemaradtam.
Lopott egyet!
Felnőtt férfi!
Azt minden körben elcsesztem. . .
Volt, hogy kicsúszott az első kerék a szalagon. . .