Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig az enyém is 4 környékén volt ott
írtam még utána,tökfej
ha te 3..akkor én meg 1?
Az SXC meg SC ugyanaz, egyik évben így hívták másik évben úgy...a krossz az SX volt, lehet abból került rá pár cucc a tiedre...
drz topicban azt írják hogy az e 4sec alatt 100on van.. akkor az enyém 3 alatt nevetséges...én vagyok kb 5,8 alatt 100on
gyárilag az sxc az enduro,vagyis krossz, hasonlít az scre,csak annál gyárilag morcosabb- ~45 ló,nekem még akra meg légszűrő módosítás,50 körül. szóval osztrák belpiacos, de nem sima lc4 és nem is sc és alá került az sm szett.
Ja tom, valami osztrák összeSMlapátolt valami.....hallottam hírét
de az a durva hogy alkatrészt is alig találunk hozzá...vázszám alapján is alig találnak hozzá...itthon adatbázisban konkrétan nem létezik...

kocsi...az most marad még a jövő hangja,a logoval járkálok,városba tökéletes...csak hát az én lábam alatt 8-9 körül fogyaszt,ami azért elég sok
Szopás ez a versenycucc...
Elárulom, ha autód lesz, az sem sokkal jobb.
de amúgy szép a blokkom...szóval minden rendben van...egy dugó lassacskán ráfér,de most nagyon kifutottam a keretből... a 2x szelepcsere bebaszott elég csúnyán
Dévnek múlkor 2 kila környéke volt a 2t, gondolj bele...
eddig 110nél járok ebben a mutatványba(dugó nélkül)
occso motor
ugyanaz alakra meg minden,asszem...talán anyagában más vagy a súlya nagy vagy mittudomén.de motorozni szeretnék már
le kell marni belőle asz kalács
azt te honnan tudod? ne hangoztassuk... balansz tengely...620asét tettük bele,de nagyon nagy volt a rezonnacia,kicsavarta a csavarokat kb
zoozee jol eltűnt, már mindenki öt keresi,,,
Milyen tengeely kell? Utoljára csak annyit tudok, hogy meg lett hegesztve a fül és szivárgott az oil mellette. Utána is volt még gebasz?
Nem tudtok valamit Zoziról? nem veszi fel a telóját 2 napja..smsre sem válaszol pedig tudnom kéne hogy talált e tengelyt vagy sem,mert akkor hivogatnám a bontókat.
Ezüst
na eltűnt a gasgas topik a sűllyesztöben,,,
OFF-Road show volt és kimentek!
döme hol van?
morGGen,,
Jó reGGelt!