Mi azt találtuk ki hogy 2-3 mm-el nagyobb lesz, így talán jobban fogja bírni (+ van hová tenni szigetelést ha mégse) és talán jó lesz többfajta rezóra (ha már csillió munkaórával csinálok egy szerszámot hozzá akkor lehessen gyártani párat eladásra is)...
kűlönben pont ilyen meggondolásbol ragasztottam bele ezt a kipufogo tömö gyapotot,, ez az a joféle cucc ami olyan steppelt szerűen össze van varva, és táblában lehet kapni,,meg hogy még jobban energia elnyelö legyen,,
Az igazából lényegtelen hogy milyen szövet van benne, az epoxi ami meg tud gyulladni (amúgy a kevlar az majdnem teljesen tűzálló, kb. 500 fokig bírja és utána is szenesedni kezd nem égni).
A poliészter meg kémiailag nem túl stabil valami, kész állapotában is (lassan, de) folyamatosan zsugorodik, torzul az formája. És kurva büdös...
hát hogy ez pontosan melyikböl van azt nem tudom,, de aezt a problémát már én is hallottam hogy a kevláros poliészter hajlamos begyulladni,, asszem itthon be is tiltották már a ralliban, pont ezért,,
A hajókészítők általában poliészterrel dolgoznak, az enyém meg epoxiból lesz, teljesen mások a kettőnek a tulajdonságai...keresztfaterék régebben csináltak valami raliautóra kartervédőt kevlarból, de az első versenyen elmozdult a kartervédő, hozzáért a leömlőhöz és a hőtől meggyulladt a gyanta /előtte ugyanazon a versenyen rosszul tekerte vissza a szerelő az olajbetöltőt és a kispriccelő olaj lángra lobbant a kipufogón, szal egy futam alatt 2x is el kellett oltaniuk a kocsijukat /
az enyémet ugy csinálta a hajokészitö csávo, hogy elöször kitapétázta formaleválaszto öntapados faggyuval, és lassu kötésű gyantával csinálta,,amugy az enyém is olyan volt kb az elsö három motorozáskor még hogy rögtön az elsö kanyarnál a széle a melegtöl még kicsit felpuhult,, de a csávo is mondta hogy ez majd megszűnik egy idő után,, és igy is lett,,
szerintem ne parázz töle, pár motorozás után végleg kikeményedik,a tiéd is,,
manapság az erdök csak a minél magasabb napi profitszerzésröl szolnak,, vágjunk ki minél több fát,, szegeljűnk minél több magaslest össze hogy minél több vadász jöjjön lödözni,,
én is rengeteg helyen látok mostanában brutális tarvágásokat,, és a magaslesek meg ugy nönek ki a földböl mintha magrol teremnének,, ötven méterenként van egy,, lassan már nem az erdöben fogunk motorozni, hanem a magaslesek között,,
amiket én láttam gyári karbonbol, meg kevlárbol azokon nem volt, légrés, ez az én saját ötletem, hogy energia elnyelö legyen a cucc,, eddig igen jol bevált,,
tegnap voltunk Babodon, kb. 1 óra az út odáig... tavasz óta egy egész erdőrészt irtottak ki, sőt most is vágják... utánna meg ahelyett hogy telepítenének, parlagon hadják és begazosodik az egész...ennyi
jó nagy por volt, mondjuk az erdőben türhető a klíma...
A poliészter meg kémiailag nem túl stabil valami, kész állapotában is (lassan, de) folyamatosan zsugorodik, torzul az formája. És kurva büdös...
szerintem ne parázz töle, pár motorozás után végleg kikeményedik,a tiéd is,,
tegnap voltunk Babodon, kb. 1 óra az út odáig... tavasz óta egy egész erdőrészt irtottak ki, sőt most is vágják... utánna meg ahelyett hogy telepítenének, parlagon hadják és begazosodik az egész...ennyi
jó nagy por volt, mondjuk az erdőben türhető a klíma...
Felfogatás az sima AWAB bilincs vagy valami speckó cucc?
Jól emléxem hogy a 300-asodon valami kompozit rezóvédő van?
Ezt komolyan mondod h alkoholos filcel lefejteni a felnit?
Na megyek szundizni...
Jóéjt mindenkinek!