Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és hátra acél lánckerék, az alut felejtsd el,,
a 300-ra tegyél cz-láncot,, x, vagy o ringeset, jo az áruk, és a minösege is jobb mint egy hasonlo iris-nek például,,
látom fontos dolog neked a barátság,,,, már csak az a kérdés hogy jut el ide hozzám,,
megsugom neked hogy ha bármelyik ismerösöddel bemész akinek van versenyzöi licensze akkor kapsz 20 %-ot,,de pszzzt ez titok,,
Viszont ha olyan kutya nagy kedvezményed van az Univesalban, segíthetnél nekem szerezni csizmát ott...
lehet hogy akkor nem az MX pro....
Ha az MX pro, akkor megkapod 5-ért...én hiába tenném fel az SX 300-ra...letépné, mint Pistike Katica bugyiját a tinidiscóban...
akkor szorri, nekem Döme azt mondta hogy 16 pénz...
az iris mx-pro, nem ringes lánca az universal-nál 10300 ft,,, abbol még kapok ott licenszes kedvezményt,, ugyan ott vagyok,,hol itt a barátság,,,?
http://universalmotor.hu/shop....
de milyen tipus,?
húú, nem tudom...arany, az biztos...
Ilyen (ez ) van gyárilag a Gasgas TXT Pro 280-asokon....
már nem emlékszem milyen tipus is ez,? 520-as sima lánc,, arany szélű, vagy nem,?
hát ennyit ér neked a barátság,,,, hogy ilyen borzaszto számokat vágsz a fejemhez,,
16 a bolti ára, de mivél én utállak téged, ezért odaadom 8-ért...
mondj egy nagyon baráti számot,,
tényleg, ki megy erre az off-roados izére?
Én csak asszem vasárnap délután érek rá....
megvan ...
jo reGGelt,
Döme az jólenne ha kimennék erre az off-road os cuccra és ott odaadnám a vázat,mert kb nemismerek senki olyat,aki tudna heggeszteni?!
keresek eladó 18-as cross gumit (110 vagy 120-ast), vagy 21-es elsőt, ami jó állapotú, nem töredezett és legalább 12 mm a bütyök magassága.
Andris meg van még az a triál láncod,,,?
Vogue Önöket érdeklik a képek?
DVD-n elküldeném mert mire itt felmegy
A pénzed alapján döntik el...
Egyébként az én 92-es superlotyómra valami 24 ezer forint volt a regadó....
üdv!

Vogue barátunk rosszul gondolja. Ami a leghúzósabb az a regadó, de mivel ezt évjárathoz és ccm-hez kötik így már nem is vészes egy 5-10 éves motornál... (Az enyémre 140e. lenne kb. a regadó és a vizsga kompletten) Viszont a kérdés, hogy le lehet-e vizsgáztatni egyáltalán... ezt nem tudom mi alapján döntik el...