Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...és még mindig!
asszem csinálok egy KelemenAndris topicotés magammal fogok beszélgetni...szerintem még ott is többen leszünk, mint itt...
aztakurva, hogy forra topic!
azta p*csa

de jó hogy szóltál

amúgy egy 250es SX-F meghallt (felmelegedett dugó megszorultat játszott)
ebbe a nagy melegbe nem rottyant meg a 2t?
jaa bocsi,most nézem h léghütéses volt
Két teszt a mai KTM napról

2T inkább, de szívesen elfogadok 4T -t is
csá nem jösz ebszőnyi pályára? dani janko bambo én megyünk elvileg ki lehet próbálni pár ktm et nem sokat tudok mert tegnap kocsmatúra közben hívott a dani és már egy kevés a fejemben szal részleteket nem tok mi 10kor indulunk
arany
Én titokbetegeskedek De holnap reggelre meg kell gyógyulnom Hogy áll a KTM?
mi van?
Mindenki titokmotorozik?
Itt a számom:
70/391-69-37
Ha gondolod, átküldöm neked postán, te meg majd elutalsz, ha megérkezett...
jaj, egy dolog viszont van, amit elfelejtettem mondani: az összekötő pattentszem nincs meg hozzá...
De egyébként szó szerint zsír új!
2000 forintom van fatert meg kell kérnem hogy szponzoráljon egy kicsit
Mekkora genya vagy
Szevasztok Holnap megyek motorozni apával Remélem sokat fog burkolni, bár anya megtiltotta neki, hogy elessen, mert este meg lagziba megyünk
az is egy megoldás, hogy veszel egy komplett, kuplung kosarat,, akkor nem kell szegecselned, de egy picit drágább,,
jo reggelt,,
még1x kösz az infot mentem aludni csá
oks kösz az infot
ez nem gépmunka!a szegecset csak egyféleképpen lehet elütni!
csináltam egy precíz rajzot de a lényeget lehet látni
kösz az infot!
amúgy nem lenne jobb valami gépessel csináltatni h "egyenesen fusson" mert most látszik rajta h nem szabályosan forog
lehet hozzá a mikiéknéll kapni felújítószettet (szegecsek+silentek)kis kézügyességgel ki lehet cserélni
levágod a szegecset,szétszeded,kicseréled a gumikat,és visszaszegecseled nagyon óvatosan és egyenletesen!
S.O.S.
a kuplungkosaram szegecselése elfáradt (forognak a szegecsek és kotyog rajta a fogaskerék)
valaki tudja hogy ezt hol/hogy lehet orvosolni?
Jah és felraktam egy videót
VOGUE EGY LAKCÍMET SKYPON!
Andris dobhatnál egy teloszámot,,,