Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd valamikor bemegyek kondi előtt vagy után attól függ mennyire lesz kedves a szagom

csak az órarendemet kéne megtudnom!
36.valamennyi paci. . .
Milyen király képek vannak adatlapodon!
Okos fiú!
asszem a TISÉN!
szerettünk volna, legalábbis én, de (valószinű) a cigók lelopták a sineket és a yardok ott helyszineltek... nem mehettünk arra...
pedig a vasutitalpfa tetszett múltkor is
Amúgy egy 25ös Gas Gas hány ló? Mert EXC-re is hallottam már 37-38-39 meg már 44lovat is...a forgalmimban 26kw van, az meg csak ~36paci
Az hol volt?
majd holnap megbeszéljük most mek aludni holnap suli és már most hányingerem van tőle
csátok!
csá mentetek arra ahol múltkor fel kellett húzni a mocikat?
Holnap reggel irány az iskola
nekem ez is jó
de az is ha odaadod Dömének, és akkor Vele boltolom el
Először mentem a GG-al terepen, aztán meg a KTMmel, de nem tetszett...GG rugozása sokkal jobban bejön, de lehet az van amit te mondasz, hogy nem hozzám van beállítva
na jah ez már nekem is feltűnt mintha GG-nak finomabb lenne a rugózása, aztán lehet csak beállitás kérdése...
Engem csak érdekelt, hogy van-e még valami kis szűkítő a kipuffban, de így is elég erős a jószág
Dobhatnátok pár ma készült képet a tisei motorozásról...tegnap mentem először a KTMmel aztán a Gas Gassal, és a KTM kuplungját kicsivel könnyebb behúzni, a futóműve meg keményebb...ennyi különbséget vettem észre
Akkor mit akarsz tuningolni még?
110nél jobban még nem mentem vele...de onnan még ment volna, amúgy ez az erős/sebesség arany tökéletes nekem 68-70től már a 6.is használható...szóval fasza így
Az szerintem okés!
Ne csesztesd, mert megragasztod véletlenül. . .
Lánckerekekkel tudod variálni az erejét/végsebességét!
Akkor az a 115-120 az fasza végsebességnek Döme? Gyári rajtam minden, semmi buheramuhera
hááát ez hatalmas
Neked könnyű volt az idomított motorral. . .
az biztos!

Valóban nagyon ügyesen ment!