Gratulálok a versenyhez, nem is rossz ahhoz képest, hogy eddig csak vásárolni jártál vele
4kor évnyitó Nem akarom, de legalább jönnek az elsősök, aztán lehet recskáztatni őket
Sutyi,, kis okosság amitöl jobban megy ,,: jobb oldali markolat,,,tekerni kell fentröl lefelé határozottan,,és fontos az idözités hogy mikor,, vagyis reggel letekered csutkára mikor elindulsz, és este mikor haza érsz vissza engeded,,,,
Döme!
Van valami szűkítő a kipuffomban, vagy valami kis okosság ami gyengíti? Mert az jó volna kioperálni onnan, de, ha nincs mit, akkor felesleges szétszedni
Aztán ésszel motorozni ám!
Senki ne törje össze magát!
Akkor ki fog velem motorozni később?
Pedig higyjétek el, velem élmény motorozni!
Kérdezzétek meg Dömét, erdélyben mostmár még a fák is inkább kikerülnek!
Köszi, na majd hétfőn kiderül. De a rohadt életbe, elhozom a motort, fizettem 28ezret a szerelőnek, 110 a főtengely, és annyira nem elég 140ezer forint, hogy fasza motort hozzak el....kurvára felbaszta az agyamat ez a fos
Elhoztam a KTM-et, szerelőm azt mondta fasza meg minden, de a hazaúton nem akart felpörögni csak kb fél fordulatig, alul viszont ment rendesen, szerelőnél mikor volt ment mint a mérgezettegér...én a powerre tippelek, hogy felakadt, felhívtam a szerelőt, hétfőn ránéz suli után...szerintetek mi lehet vele?
Skyro, dobj fel képeket a mai hancúrról!
Majd arra maszturbálok...