Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

007 skYro

Ilyen itt is volt
YZ-s gyerek elé kiugrott a tag hogy most ő itt megfenyiti
tag állt a motoron nem kis darabb+protektor
aki keménykedni akart majdnem összeszarta magát

Bizonyítéka van rá, hogy te arra szoktál menni?
Meg neked akart menni lapáttal személyi épségedet veszélyeztetni akarta....

Nekem valami parasztábcsi ugatott nem értettem mit mert nagy gázzal üdvözöltem
lehet, hogy köze volt ahóz, hogy a fejem elvitte valami fa ágait
Egyébként a nejem volt az operatör...
Nem akarok beleokoskodni, de nagyobb lendület kellett volna, azt ne kérdezd, hogy hogy valósítanám meg
Igaz,amikor látta hogy nem lehet irányitani a motort és irány egy fa akkor kicsit megilyedt!
Azért kicsit nehéz oda még kétkeréken is felmenni!De lehet , hogy neked sikerült volna jobban leamortizálnod a Kawádat!
amúgy zsír,legközelebb csak sikerül...adigra az operatőr is megtanul kamerázni,mert a lényeg az totálisan lemaradt
én egykeréken mentem volna fel,és stopival jöttem volna le
Szevasztok!Tettem fel egy vidit,mondja el mindenki a véleményét és azt is,hogy ő hogy csinálta volna,hátha tanulok még valamit!
Igazad van nem fogja nekem megmondani, de azért mikor lapáttal hadonászik valaki pár 10méterrel előtted, akkor nem akarod odahúzni neki és elszelelni mellette
kinyalhatja...nem tud tenni ellene semmit...nehoy már ő mondja meg hogy az utcán nem szabad motorozni....pff
Skyro, Te ügynök vagy az tuti, először a napszemüveg, akkor már megfogalmazódott bennem a dolog, de most ez a terepmintás gatya...mostmár tuti, hogy ügynök vagy Na szóval vettek itt külterületen valami házat, felújították, medence meg minden...aztán megyek ott el(elég szar az út, ezért ki szoktam állni és jól hátradőlök, meg "hangosan" megyek, hogy ne legyen sok súly az elején )csávókám már ott áll az úton és a lapáttal hadonászik, na mondom lehet jobb, ha megállok. Elkezdi nekem még1x hangosan jövök itt el minden nap rámuszítja a rendőröket, meg 20ezret kell fizetnem majd minden nap...és mondom neki mire föl? Erre a válasz, hogy megvan ám a rendszámod, fizetni fogsz...mondtam neki, hogy oké, aztán eljöttem...
Sutyerák kit kell elintézni?
Beleolvadok lábbal a környezetbe
hiányzik a penge tövéböl a sorozatszám ugyhogy kinai hamisitvány
Mondd meg ki az...maradt még itthon elég fegyver...
Tegnap vettem EZT:
sziasztok!
Le kell szednem a rendszámomat, valamelyik nap szívózott vele 1 csávó lapáttal, mert szerinte a motorom túl hangos
füGGöny! Mi a helyzet errefelé, mindjárt kezdődik 1 újabb év az oskolában
morgen csájék,,
GoldenGate
golden retriever
Sziasztok!
nah végre itthonról
Akkor 31-én tise az még áll UGYE?!
nézem barátok köztöt tilda iylet szól zozi tök aranyos
Olimpián úgy tolta a csávó, hogy hosszútávfutás, és nem ment ki szarni, valahol láttam folyt a lábán a szar, de 3. lett, ha jól tudom
én a motoron is szoktam szarni..