Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a blokkot nem kell szétszedni hozzá, a dekni alatt van a szimering, semmi perc alatt ki lehet cserélni,,
Vogue, csak nem egy új 08-as a berg? képes voltál annyi pénzt kiadni érte? nekem 04-es volt és én is kiadtam érte annyit, és 16 óránál már toltam is haza az erdőből, 33 óránál meg eladtam a francba....
megtaláltam,, nekem van itthon egy gyári zsir ujj szimering, rendeltem egyszer hogy hátha kell majd, aztán nem kellett, ha kell elkűldöm, komoly 1500 ft,
a karbi és a szívócsonk tetején közepén kicsi bevágás a karbin, a gumicsonkon meg "gumifül"
Pont ma jutott eszembe, hogy a KTMmel 3tankot motoroztam össz vissz 2.nál eltörtem a kezem, aztán 10hét szabi, 3. tanknál meg a főtengely tört el...
Oh köszi, ez a jelölés ez kívül, vagy belül van rajta? Meg tudom én ezt nézni egyedül, mert abszolút sügér vagyok a témához...Nekem se kell, hogy eldőljön a motor, elég ha csak ilyen 45-60 fokos szögben van, szerintem a ktmből, csak akkor folyt 1 kicsi, ha el volt döntve teljesen, és akkor se sok
j=ly
ha ez a baja, amit szemrevételezéssel egy kis lámpával te is meg tudsz nézni akkor fellazítod a bilincseket és fordítasz rajta...
sziasztok!

sutyi: nekem is folyott belőle orán-száján, míg nem a haver észre vette, hogy a karburátoron és a gumi csonkon - ami a membránhoz megy - van két kis jel. na azoknak megközelítőleg egymáshoz kell jelölve lenniük. mivel nekem nem volt, ezért ha már 10 fokot döntöttem a motort, folyt a túlfojón a benya
és a cseréhez szét kell szedni a blokkot vagy csak lekell venni a fedelét meg az impellert és ki lehet szedni?
lehet ott még variálni, fuvoka csere, tű beállitás, levegö csavar hozzá állitása,,
skf, csapágybolt, dupla ajku szimering, vagy rendelni kell egy gyárit, egy Hondásnál,
Szevasz ronis vettem egy crf-et és azt akarom kérdezni hol lehetne hozzá a vízkeverő tengelyén lévő szimeringet szerezni mert ha nagyobb gázt húzok akkor kinyom egy kis hűtőfolyadékot vagy az is segítene ha csak sűrűbb fagyállót raknék bele?
És akkor azt mondod nekem, hogy nem fog kiröhögni, ha ilyennel fordulok hozzá, mert gondolom ez a karburátor a gyári...a beállításai is azok lehetnek, nemtudom miért kell így fosnia magából az üzemanyagot
Viktor 06 70/ 333-9527 hivd fel, hivatkozz rám, Bálint.
Tudnál nekem adni egy telefonszámot, nem muszáj ide, jöhet a tdavid[kukac]hdsnet[pont]hu-ra, előre is köszi
Ja izé, szatymaz 50km...oda el tudok menni, mert olyan az út végig, hogy mellette jó nagy részen csak fű van...azon el tudok menni 50kmet, elvileg 100at el tudok menni pont egy tankkal De azért vinnék egy 2literes flankonban züzemanyagot
Köszi a triált Nekem más bajom nincs a karburálással, csak az, hogy folyik, arra meg lehet azt mondja, hogy ez ilyen, nem tud vele mit kezdeni...
kűldöm a triált,,fotoshoppal kivágsz belöle, kinyomtatod,, és berakod a postaládádba,, mintha én kűldtem volna,,
megvettem a könyveket 15.000 öt ott is hagytam

ezek nehezebbek mint a TS-R
szerintem biztos össze tudnál vele hozni egy talit, egy karburálás nem egyszerű dolog, nem csak a benzin szint beállitásábol áll, ráadásul még a hideg meleg idö fűggvényében is változik, fölleg 2t-nél, ráadásul Viktor barátom elég jol vágja a dolgokat,,
endurozz el hozzá,,
sztem ma megyek hozzátok és elköltöm az összes pénzem
Mail!
Ja olyan?
Na az nincs. . .
Miki vett anno egyet, de nem tudom honnan. . .
a lábtarttó mennyi? a légszűrő fedél (remélem egyre gondoltunk) az amit a légszűrő helyére kell rakni mos
áskor
Kettőt is. . .